For freelancere Freelancere Worksome

Ugens Profil på Worksome: Annemette Lomholt Gade

I Ugens Profil fremhæver vi vores stjerneprofiler på Worksome inden for en række forskellige kerneområder. Denne uges profil er Annemette Lomholt Gade, uddannet jurist med speciale i persondataret (GDPR) og bestyrelsesarbejde

Mathias Linnemann
Annemette Lomholt Gade
Annemette Lomholt Gade

Annemette Lomholt Gade

Uddannet jurist med speciale i persondataret (GDPR) og bestyrelsesarbejde

Tjek Annemette Lomholt Gades profil ud på Worksome

“Mit navn er Annemette Lomholt Gade.

Jeg er uddannet jurist med 10 års samlet erhvervserfaring fra Energistyrelsen, Energiklagenævnet, Dansk Ungdoms Fællesråd og Danske Bank. Jeg har siden maj haft mit eget konsulentfirma, Lomholt Lex, hvor jeg primært tilbyder 1. Juridisk rådgivning indenfor GDPR til små og mellemstore virksomheder og organisationer samt 2. Juridisk rådgivning til foreninger.

Mine kernekompetencer er GDPR samt foreningsforhold. Mine kunder på GDPR fronten spænder bredt, fra det lille konsulentfirma til den større håndværkerbutik til den store NGO. På foreningsfronten har jeg det sidste halve år primært arbejdet med grundejerforeninger.

Jeg hjælper virksomheder med at blive GDPR-compliant. Når en virksomhed har fået styr på sin behandling af persondata med passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger og har udarbejdet den nødvendige dokumentation og opfyldt sin oplysningspligt, så opfylder virksomheden den nye persondataforordning og persondataloven, skulle uheldet være ude. Det giver tryghed for virksomhedens selv, dens kunder og samarbejdspartnere, ligesom virksomheden kan bruge sin GDPR-compliance som et konkurrenceparameter.

Gennem Worksome har jeg alene arbejdet med GDPR rådgivning. Jeg har været ude til et møde, hvor virksomheden havde samlet en række spørgsmål sammen, som de ønskede sparring på, ligesom jeg har stået for den fulde pakke (foretaget GAP-analyse samt rapport og handleplan, udarbejdet artikel 30-fortegnelse, risiko- og konsekvensanalyse, ordnet databehandleraftaler og overførselsaftaler til usikre tredjelande, udarbejdet cookie- og persondatapolitik mv.) Projekterne har taget fra en dags arbejde til løbende rådgivning hen over en måneds tid.

Hos Dansk Ungdoms Fællesråd fik jeg smag for konsulentrollen, som jeg befinder mig fantastisk godt i. Jeg nyder den direkte kundekontakt som selvstændig, og det er tilfredsstillende for mig, at løse problemer og se min rådgivning skabe værdi for mine kunder. Jeg trives med fuld selvbestemmelse over mit arbejdsliv, at kunne arbejde primært hjemmefra og selv planlægge min dag til glæde for mig selv og min familie.”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?