Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder i Danmark mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance app udviklere på freelance-vilkår

3 aktuelle eksempler på

Freelance app udviklere i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Niels

Copenhagen S, Danmark

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

IT teknisk projektledelse
Agil projektledelse
Scrum
Offshore
Projektledelse
C#

Erfaring: 10 - 14 år

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder. Kan desuden fungere som...

Emil

Aarhus V, Danmark

Datalog, specialist i software-udvikling

Infrastruktur
Data mining
Cloud
javascript
Wordpress
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har altid været passioneret omkring computere, så mit valg af studie faldt naturligt på datalogi efter gymnasiet. Jeg har i dag en...

Find flere freelance app udviklere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Freelance app udvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante app udviklere.

For alle freelance app udviklere

Uanset om jeres behov er Web - & mobilløsninger, JavaScript, Meteor, HTML, CSS, Cross-platform app-udvikling - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres app udviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste app udviklere

Worksome er en digital platform som giver lynhurtig adgang til freelance app udviklere med talent for at udvikle og programmere mobile applikationer. Alle platformens freelance app udviklere tilbyder ekspertise inden for udvikling af brugervenlige apps som kan tilpasses flere mobile applikationer. Derudover tilbyder vores freelance app udviklere at løse forskelligartede typer af opgaver lige fra udvikling af tung backend til frontend udvikling samt programmering af brugervenligt design.

Med hjælp fra en freelance app udvikler kan du optimere digital synlighed på vegne af din virksomhed samt skabe succesfulde digitale brugerløsninger.  Hver enkelt freelance app udvikler har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance app udviklere er, at de er ambitiøse og professionelle.

Den effektive vej til den rette freelance app udvikler

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance app udviklere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende platform med højt kvalificerede og fleksible freelance app udviklere. Med hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance app udviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af din virksomhed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du freelance app udviklere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde dygtige app udvikler som matcher deres behov. De fleste freelance app udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlig aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome går det lynhurtigt fra når du som virksomhed publicerer et job, til der er indgået kontrakt med den rette freelance app udvikler. Dette forhindrer, at projekter bliver forsinkede pga. manglende adgang til talenter inden for app-udvikling . Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance app udviklere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk app udvikler?

Hvis du som app udvikler mangler udfordring i hverdagen og søger en alsidige og fleksibel arbejdsplads så vil vi med glæde byde dig velkommen og have dig med ombord i Worksome. Du vil få muligheden for at tjene gode penge på dine kompetencer inden for app-udvikling og samtidig blive en ny stærk freelance app udvikler ombord på Worksome platformen.

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance app udviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance app udviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance app udviklere.

Start din freelance karrierre som app udvikler på Worksome!

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT- og app-udvikling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance app udvikler profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus! For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4% af den samlede lønindtægt. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine kompetencer som erfaren app udvikler.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?