Brug for en dygtig APP udvikler?

Web - & mobilløsninger JavaScript Meteor HTML CSS Cross-platform app-udvikling

Vores udvalgte APP udviklere står klar til at byde på dit projekt nu

Nu over 4000 profiler på Worksome!
Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder i Danmark mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance app udviklere på freelance-vilkår

3 aktuelle eksempler på freelance app udviklere i Worksome

Erfaren Webudvikler

Phillip Stemann, Hvidovre, Danmark

Webudvikling, Wordpress, Heroku, Google cloud, Google API's and Engines, Mysql

Jeg er en webudvikler som er specialiseret i både brugerdefineret programmering men også Wordpress og…

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM, Machine learning, etc.

Dennis Mark Thorsen, Farum, Danmark

C#, SQL Server, Data mining, Javascript, Html, Css

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular,…

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

Niels Brinch, Copenhagen S, Danmark

IT teknisk projektledelse, Agil projektledelse, Scrum, Offshore, Projektledelse, C#

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder.…Find flere freelance app udviklere

Få gratis adgang

Find jeres næste freelance app udvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante app udviklere.


For alle freelance app udviklere

Uanset om jeres behov er Web - & mobilløsninger, JavaScript, Meteor, HTML, CSS, Cross-platform app-udvikling - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres app udviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Find Danmarks dygtigste app udviklere

Worksome er en digital platform som giver lynhurtig adgang til freelance app udviklere med talent for at udvikle og programmere mobile applikationer. Alle platformens freelance app udviklere tilbyder ekspertise inden for udvikling af brugervenlige apps som kan tilpasses flere mobile applikationer. Derudover tilbyder vores freelance app udviklere at løse forskelligartede typer af opgaver lige fra udvikling af tung backend til frontend udvikling samt programmering af brugervenligt design. Med hjælp fra en freelance app udvikler kan du optimere digital synlighed på vegne af din virksomhed samt skabe succesfulde digitale brugerløsninger.  Hver enkelt freelance app udvikler har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance app udviklere er, at de er ambitiøse og professionelle.

Den effektive vej til den rette freelance app udvikler

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance app udviklere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende platform med højt kvalificerede og fleksible freelance app udviklere. Med hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance app udviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af din virksomhed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du freelance app udviklere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde dygtige app udvikler som matcher deres behov. De fleste freelance app udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlig aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome går det lynhurtigt fra når du som virksomhed publicerer et job, til der er indgået kontrakt med den rette freelance app udvikler. Dette forhindrer, at projekter bliver forsinkede pga. manglende adgang til talenter inden for app-udvikling . Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance app udviklere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk app udvikler?

Hvis du som app udvikler mangler udfordring i hverdagen og søger en alsidige og fleksibel arbejdsplads så vil vi med glæde byde dig velkommen og have dig med ombord i Worksome. Du vil få muligheden for at tjene gode penge på dine kompetencer inden for app-udvikling og samtidig blive en ny stærk freelance app udvikler ombord på Worksome platformen. Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance app udviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance app udviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance app udviklere.

Start din freelance karrierre som app udvikler på Worksome!

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT- og app-udvikling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance app udvikler profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus! For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4% af den samlede lønindtægt. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine kompetencer som erfaren app udvikler.
 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt app udviklere, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både freelance app udviklere og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Nu over 4000 profiler på Worksome!

Få gratis adgang

Find app udviklere tæt på dig