Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance arkitekter

3 aktuelle eksempler på

Freelance arkitekter i Worksome

Rasmus

Serial entrepreneur and Python programmer passionate about...

software development
Software Architecture
python
R
postgres
Docker

Erfaring: 10 - 14 år

Irene

Industrial Design Engineering, Product Development and...

Content Production
graphic design
3D modelling
Product Design
Product development
Illustration

Erfaring: 1 - 4 år

Else

Byggetekniker - skarp til energirådgivning,...

office
Construction management support
Design
revit
Counseling
Byggeri

Erfaring: 5 - 9 år

Find flere freelance arkitekter

Få gratis adgang

Find Danmarks dygtigste freelance arkitekter

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til freelance arkitekter med talent for design af de fysiske omgivelser. Vi tilbyder mange forskellige freelance arkitekter med kompetencer inden for design af bygninger, byer, haver eller møbler. Derudover modtager Worksome gerne forskelligartede typer af design opgaver hvad end din virksomhed har brug for hjælp til at bygge nyt, om eller til. Med hjælp fra en freelance arkitekt kan du spare både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af nye design projekter. Hver enkelt freelance arkitekt har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance arkitekter er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Transparent søgning efter freelance arkitekter

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance arkitekter har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparent forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette freelance arkitekt

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende masse af højt kvalificerede og fleksible freelance arkitekter. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance arkitekter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du freelance arkitekter i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde din virksomheder en smartere måde at finde præcis den rette freelance arkitekt til et særligt projekt. De fleste freelance arkitekter på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig freelance arkitekt. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette freelance arkitekt. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomheder og freelance arkitekter. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance arkitekter som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt gennem projektbaseret arbejde.

___________________________________________________________________________

Tør du blive selvstændig arkitekt?

Lad dig selv være herre over din egen karriere som arkitekt og spring ud som freelance arkitekt og tjen gode penge på dine kompetencer som freelance arkitekt på Worksome. Tilmeld dig nemt og hurtigt i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance arkitekter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance arkitekter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance freelance arkitekter.

Start din freelance arkitekt karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance arkitekt profil, som matcher dine kompetencer med din markedsværdi. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4% af freelancerens samlede løn. Vi tager hånd om dig som freelance arkitekt og du vil hurtigt blive sat i kontakt med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Udpluk af spidskompetencer i Worksome

Arkitekter i Worksome spænder bredt. Vi kan finde freelance arkitekter med bl.a. disse kompetencer

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?