Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance arkitekter

3 aktuelle eksempler på

Bygningsarkitekt i Worksome

Andras

Aalborg, Danmark

Kreativ ninja

Grafisk design
3D visualisering
3D modellering
video
digital design
layout

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg har 10 års erfaring med visualisering, 3D modellering og CAD tegning. Desuden kan jeg hjælper virksomheder med grafisk opgaver f.eks web, logo,...

TRUST

Frederiksberg C, Danmark

Erfaren, struktureret og produktiv leder

ledelse
Projeksledelse
drift
Byggerådgivning
Retail
hospitality

Erfaring: 15 - 24 år

Med et solidt fundament inden for byggebranchen har jeg siden afslutningen af Bygningskonstruktørstudiet i 2002 været ansat i en række spændende...

Käthe

Middelfart, Danmark

Bygningskonstruktør II FREELANCE II Indehaver af space360

Arkitektur
bygherrerådgivning
Projektering
autocad
ansøgning om byggetilladelse

Erfaring: 15 - 24 år

Konsulentbistanden henvender sig både til små og store virksomheder, som kan se fordelen i at anvende konsulenter til udvalgte opgaver. Ved...

Find flere bygningsarkitekt

Få gratis adgang

Find jeres næste

Bygningsarkitekt på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante specialister.

For alle bygningsarkitekt

Uanset om jeres behov er Bygningsarkitektur, By- og landskabsplanlægning, Industrielt design, 3D og Autocad, Projektledelse, Og meget mere... - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your specialister og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste bygningsarkitekt

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til bygningsarkitekt med talent for design af de fysiske omgivelser. Vi tilbyder mange forskellige bygningsarkitekt med kompetencer inden for design af bygninger, byer, haver eller møbler. Derudover modtager Worksome gerne forskelligartede typer af arkitektur opgaver hvad end din virksomhed har brug for hjælp til at bygge nyt, om eller til. Med hjælp fra en bygningsarkitekt kan du spare både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af nye arkitektur projekter. Hver enkelt bygningsarkitekt har særlige kompetenceområder og fælles for alle bygningsarkitekt er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Transparent søgning efter bygningsarkitekt

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores bygningsarkitekt har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparent forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette bygningsarkitekt

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende masse af højt kvalificerede og fleksible bygningsarkitekt. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af bygningsarkitekt i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du bygningsarkitekt i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde din virksomhed en smartere måde at finde præcis den rette bygningsarkitekt til et særligt projekt. De fleste bygningsarkitekt på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig bygningsarkitekt. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette bygningsarkitekt. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomhed og bygningsarkitekt. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible bygningsarkitekt som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt gennem projektbaseret arbejde.

___________________________________________________________________________

Tør du blive selvstændig specialist?

Lad dig selv være herre over din egen karriere som specialist og spring ud som bygningsarkitekt og tjen gode penge på dine kompetencer som bygningsarkitekt på Worksome. Tilmeld dig nemt og hurtigt i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste bygningsarkitekt samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige bygningsarkitekt og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance bygningsarkitekt.

Start din bygningsarkitekt karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig bygningsarkitekt profil, som matcher dine kompetencer med din markedsværdi. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4% af freelancerens samlede løn. Vi tager hånd om dig som bygningsarkitekt og du vil hurtigt blive sat i kontakt med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Andre spidskompetencer i Worksome

Udover vores specialister you will find these skills:

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?