Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste bogholdere - direkte uden dyre mellemled!

3 aktuelle eksempler på

Bogholdere i Nordjylland

Thomas

Gistrup, Danmark

Resultatorienteret talstærk cand. scient. adm. med...

Bookkeeping
bogføring
moms
regnskab
Økonomistyring
Administration

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg ser det som en utrolig vigtig egenskab at være i stand til at samarbejde med ledere, skabe netværk og sparre med forskellige eksterne...

Hanne

Støvring, Danmark

Struktureret og analytisk økonomi- og regnskabsprofil

Budget og regnskab
interim ledelse
regnskab
Økonomistyring
Økonomiledelse
økonomi

Erfaring: 15 - 24 år

Konsulentopgaver indenfor regnskab, økonomi, bogholderi, ledelse og HR Jeg brænder for at være en del af en virksomhed, lære virksomhedens...

Hanne

Nykøbing M, Danmark

Super skarp økonomi- og kontorassistent med solid teknisk...

bogholderi
Administration
Projektkoordinering
Marketing
Lønadministration
Lønbogholderi

Erfaring: 15 - 24 år

2 Plus To Aps yder timebaseret virksomhedservice indenfor økonomi, bogholderi, løn, personaleadministration, ad hoc kontoropgaver, markedsføring,...

Find flere bogholdere i Nordjylland

Find en bogholder

Find de dygtigste bogholdere i Danmark

Og markedets laveste fee! På Worksome finder du et bredt og højt kvalificeret udsnit af dygtige {jobtitle_broad_plural}}. Voresbogholdere har i gennemsnit 8 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores innovative og nyskabende forretningsmodel. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Når du søger en bogholdere på Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer og ofte mange flere, så du lynhurtigt får overblik over bogholdere som kan hjælpe dig og din virksomhed.

Worksome er den hurtigste vej til bogholdere

Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til bogholdere med nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Ved hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du din virksomhed at får adgang til en stor pulje af bogholdere i et nemt og overskueligt interface.

 

Dygtige bogholdere på ingen tid

Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de bogholdere som de står og mangler. De fleste bogholdere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt, eller hvor komplekse opgaver du skal bruge bogholdere til.

Den smarteste løsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig bogholder fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Du kan hurtigt se profiler på alle bogholdere for at få overblik, samt referencer og dokumenteret erfaring. Worksome er designet til at at give dig maksimalt overblik over debogholdere som er til rådighed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Søger du nye veje som bogholder?

Tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige bogholdere, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet hvad angår deres egen karriere. Worksome hjælper dig med at få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi.We have bogføring specialists and freelancers in all of UK - also in .

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?