Brug for en freelance bygningsingeniør?

Projektledelse Rådgivning Ekspert viden Stærk matematisk forståelse Løsning af tekniske problemer

Vores udvalgte bygningsingeniører står klar til at byde på dit projekt nu
Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste bygningsingeniører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste bygningsingeniører

3 aktuelle eksempler på bygningsingeniører i Worksome

Freelance maskinkonstruktør og produktudvikler

Nicolas Skovby, Horsens, Danmark

Autodesk Inventor, Rendering, Konstruktion, Kendskab til Office produkter, Product development, Innovation

Står jeres virksomhed og mangler hjælp til konstruktion af nye produkter, maskiner eller dele hertil?…

Projektleder med speciale i at overtage og håndterer kriseramte projekter

Daniel Hyldgaard, Thisted, Danmark

Projektledelse, Konstruktion, Maskinsikkerhed

Med erfaring indenfor ledelse, konstruktion og projektledelse er krisehåndtering af projekter blevet et kerneområde jeg…

Senior Mechanical Engineer med speciale i 3D konstruktion i Solidworks

Niels Haagh, Stenløse, Danmark

SolidWorks, Dimensionering, Projektledelse, Indkøb, Produktionsteknologier, Produkt design

Produktudvikling af helt nye produkter samt redsign af eksisterende produkter er mit speciale. Konstruerer ud…Find flere bygningsingeniører

Få gratis adgang

Find jeres næste bygningsingeniør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante bygningsingeniører.


For alle bygningsingeniører

Uanset om jeres behov er Projektledelse, Rådgivning, Ekspert viden, Stærk matematisk forståelse, Løsning af tekniske problemer - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres bygningsingeniører og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigste bygningsingeniører i Danmark

Står din virksomhed og mangler en erfaren bygningsingeniør til at planlægger eller styre jeres næste projekt inden for bygge- og anlægsarbejde? Worksome hjælper dig med at hyre den bedste freelance bygningsingeniør med de stærkeste kompetencer inden for bygningsvidenskab. Du er det rette sted, hvis din virksomhed ønsker at prøve kræfter med en erfaren bygningsingeniør og søger ekspertise inden for byggebranchen, såsom omfattende beregninger af bærende konstruktioner eller organisering af byggepladser samt meget mere. Du vil få adgang til en stor pulje bygningsingeniører med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de har særlig ekspertviden inden for bygge- og anlægsarbejde.

Freelance bygningsingeniører vinder frem

Tidligere har de fleste bygningsingeniører været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere bygningsingeniører tilbyder deres ekspertise som freelance bygningsingeniører. Som bygningsingeniør flytter man med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder og derfor er det en fordel at arbejde på freelancebasis.

Transparent søgning efter højtkvalificerede bygningsingeniører

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til bygningsingeniører med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores bygningsingeniører er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome's forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder den laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige bygningsingeniører

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe bygningsingeniører. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige bygningsingeniører. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af bygningsingeniører i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig det maksimale overblik over bygningsingeniør og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren bygningsingeniør?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren bygningsingeniør har du mulighed for, at blive freelance bygningsingeniør gennem Worksome og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance bygningsingeniører samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med, at få opbygget en troværdig bygningsingeniør profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste bygningsingeniører i Danmark.

Start din freelance karriere som bygningsingeniør gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for bygge- og anlægsbranchen. Gennem Worksome vil du få muligheden for, at arbejde med spændende og vekslende arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder. Vi sikre dig som bygningsingeniør en god indtjening og du bliver fri for at være tilknyttet et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som netop har brug for dig og dine særlige ekspert kompetencer.

Jeres projekt passer til Worksome

Virksomheder har en evig udfordring i at justere ressourcer til akutte behov.

Få konkurrencefordele med et fleksibelt team, der kan træde til, når I har mest brug for det. Worksome har flere hundrede freelance ingeniører med kompetencer, der spænder fra rådgivere og projektleder over diplomingeniører til tunge civilingeniører.


IT Projektledelse

IT-tunge projektledere med teknisk baggrund og selvstændig løsning af opgaver


Integration til ERP

Find en konsulent til den overordnede arkitektur eller få hjælp til den konkrete drift og implementering.


Apps og web

Find webudviklere og mobiludviklere, der kan producere jeres avancerede digitale kampagner på tværs af devices.


Digital marketing

SEO, Facebook og Adwords er blandt de mest efterspurgte kompetencer i Worksome. Nutidens ressourcer arbejder som freelancere bl.a. via Worksome.

 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt bygningsingeniører, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både bygningsingeniører og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Find bygningsingeniører tæt på dig