Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste bygningsingeniører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste bygningsingeniører

3 aktuelle eksempler på

Bygningsingeniører i Aalborg

Thor

Brovst, Danmark

Byggeleder - Bygningsingeniør

byggeledelse
byggestyring
Projektledelse
arbejdsmiljø
Økonomistyring
tilsyn

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er interesseret i opgaver, hvor de primære arbejdsområder er planlægning, byggestyring, økonomi og ledelse. Men i lige så høj grad...

Vasile

Aalborg, Danmark

Bygningskonstruktør

3D CAD design
3D Revit
2D/3D Design
3D modelling
Arkitektur
autocad

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg er en ambitioneret og motiveret "Bygningkosntruktør" med speciale i BIM-software som: Revit, AutoCAD og Dynamo. Jeg har arbejdet på forskellige...

Veronika

Aalborg, Danmark

Architectural Technologist

Engelsk oversættelse
Dansk/engelsk oversættelse
sociale medier
kommunikation
Communication
Digital kommunikation

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg er en åben, udadvendt, flittig, samarbejdsvillig og pålidelig person. Når jeg arbejder, gør jeg det struktureret, effektivt og...

Find flere bygningsingeniører i Aalborg

Få gratis adgang

Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigste bygningsingeniører i Danmark

Står din virksomhed og mangler en erfaren bygningsingeniør til at planlægger eller styre jeres næste projekt inden for bygge- og anlægsarbejde? Worksome hjælper dig med at hyre den bedste freelance bygningsingeniør med de stærkeste kompetencer inden for bygningsvidenskab.

Du er det rette sted, hvis din virksomhed ønsker at prøve kræfter med en erfaren bygningsingeniør og søger ekspertise inden for byggebranchen, såsom omfattende beregninger af bærende konstruktioner eller organisering af byggepladser samt meget mere. Du vil få adgang til en stor pulje bygningsingeniører med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de har særlig ekspertviden inden for bygge- og anlægsarbejde.

Freelance bygningsingeniører vinder frem

Tidligere har de fleste bygningsingeniører været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere bygningsingeniører tilbyder deres ekspertise som freelance bygningsingeniører. Som bygningsingeniør flytter man med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder og derfor er det en fordel at arbejde på freelancebasis.

Transparent søgning efter højtkvalificerede bygningsingeniører

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til bygningsingeniører med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores bygningsingeniører er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder den laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige bygningsingeniører

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe bygningsingeniører. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige bygningsingeniører. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af bygningsingeniører i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig det maksimale overblik over bygningsingeniør og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren bygningsingeniør?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren bygningsingeniør har du mulighed for, at blive freelance bygningsingeniør gennem Worksome og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance bygningsingeniører samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med, at få opbygget en troværdig bygningsingeniør profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste bygningsingeniører i Danmark.

Start din freelance karriere som bygningsingeniør gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for bygge- og anlægsbranchen. Gennem Worksome vil du få muligheden for, at arbejde med spændende og vekslende arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder. Vi sikre dig som bygningsingeniør en god indtjening og du bliver fri for at være tilknyttet et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som netop har brug for dig og dine særlige ekspert kompetencer.We have bygningsingeniør specialists and freelancers in all of UK - also in .

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?