Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste bygningskonstruktører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste bygningskonstruktører

3 aktuelle eksempler på

Bygningskonstruktører i Worksome

Kaelea

Freelance Art Director/Designer

Art Direction
graphic design
Visual Identity
digital design
Print design
Fashion Design

Erfaring: 15 - 24 år

Kasper

UX Developer med flair for grafisk design

UX Design
UI / UX designer
UX
User Experience
user experience design
ReactJs

Erfaring: 5 - 9 år

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Find flere bygningskonstruktører

Få gratis adgang

Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigste bygningskonstruktører i Danmark

Står din virksomhed og mangler en erfaren bygningskonstruktør til at planlægger eller styre jeres næste projekt inden for bygge- og anlægsarbejde? Worksome hjælper dig med at hyre den bedste freelance bygningskonstruktør med de stærkeste kompetencer inden for bygningskonstruktion.

Du er det rette sted, hvis din virksomhed ønsker at prøve kræfter med en erfaren bygningskonstruktør som projektleder eller assisterende projektleder til at gennemføre jeres næste bygningsprojekt. Du vil få adgang til en stor pulje bygningskonstruktører med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de er i stand til at gennemføre forskelligartede og løsningskrævende projekter.

Freelance bygningskonstruktører vinder frem

Tidligere har de fleste bygningskonstruktører været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere bygningskonstruktører tilbyder deres ekspertise som freelance bygningskonstruktører. Alle bygningskonstruktør er fleksible og flytter med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder.

Transparent søgning efter højtkvalificerede bygningskonstruktører

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til bygningskonstruktører med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores bygningskonstruktører er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder den laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige bygningskonstruktører

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe bygningskonstruktører. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige bygningskonstruktører. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af bygningskonstruktører i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig overblik over samtlige bygningskonstruktør og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren bygningskonstruktør?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren bygningskonstruktør får du mulighed for, at blive freelance bygningskonstruktør og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som værende en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance bygningskonstruktører samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med at få opbygget en troværdig bygningskonstruktør profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste bygningskonstruktører i Danmark.

Start din freelance karriere som bygningskonstruktør gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for byggebranchen. Gennem Worksome som bygningskonstruktør vil du få muligheden for, at arbejde med spændende og vekslende arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder. Vi sikre dig som bygningskonstruktør en god indtjening og du bliver fri for at være tilknyttet et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de rette virksomheder!

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?