Brug for en bygningskonstruktør?

Projektleder Byggerådgiver Tilsyn & kvalitetssikring Økonomiske overslag & tidsplaner Drift - & vedligeholdelsesplaner

Vores udvalgte bygningskontruktører står klar til at byde på dit projekt nu
Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste bygningskonstruktører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste bygningskonstruktører

3 aktuelle eksempler på bygningskonstruktører i Worksome

Freelance maskinkonstruktør og produktudvikler

Nicolas Skovby, Horsens, Danmark

Autodesk Inventor, Rendering, Konstruktion, Kendskab til Office produkter, Product development, Innovation

Står jeres virksomhed og mangler hjælp til konstruktion af nye produkter, maskiner eller dele hertil?…

Dataanalytiker og Kvalitetskonsulent

Hüseyin, Slagelse, Danmark

Excel, Forretningsanalytiker, Business Controlling, Analyse, VBA, Projektledelse

ERHVERVSERFARING 1. Dataanalytiker & Kvalitetskonsulent hos Staben, Kvalitet og Lean, Holbæk Sygehus, Region Sjælland -…

Projektleder med speciale i at overtage og håndterer kriseramte projekter

Daniel Hyldgaard, Thisted, Danmark

Projektledelse, Konstruktion, Maskinsikkerhed

Med erfaring indenfor ledelse, konstruktion og projektledelse er krisehåndtering af projekter blevet et kerneområde jeg…Find flere bygningskonstruktører

Få gratis adgang

Find jeres næste bygningskonstruktør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante bygningskonstruktører.


For alle bygningskonstruktører

Uanset om jeres behov er Projektleder, Byggerådgiver, Tilsyn & kvalitetssikring, Økonomiske overslag & tidsplaner, Drift - & vedligeholdelsesplaner - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres bygningskonstruktører og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigste bygningskonstruktører i Danmark

Står din virksomhed og mangler en erfaren bygningskonstruktør til at planlægger eller styre jeres næste projekt inden for bygge- og anlægsarbejde? Worksome hjælper dig med at hyre den bedste freelance bygningskonstruktør med de stærkeste kompetencer inden for bygningskonstruktion. Du er det rette sted, hvis din virksomhed ønsker at prøve kræfter med en erfaren bygningskonstruktør som projektleder eller assisterende projektleder til at gennemføre jeres næste bygningsprojekt. Du vil få adgang til en stor pulje bygningskonstruktører med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de er i stand til at gennemføre forskelligartede og løsningskrævende projekter.

Freelance bygningskonstruktører vinder frem

Tidligere har de fleste bygningskonstruktører været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere bygningskonstruktører tilbyder deres ekspertise som freelance bygningskonstruktører. Alle bygningskonstruktør er fleksible og flytter med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder.

Transparent søgning efter højtkvalificerede bygningskonstruktører

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til bygningskonstruktører med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores bygningskonstruktører er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome's forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder den laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige bygningskonstruktører

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe bygningskonstruktører. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige bygningskonstruktører. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af bygningskonstruktører i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig overblik over samtlige bygningskonstruktør og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren bygningskonstruktør?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren bygningskonstruktør får du mulighed for, at blive freelance bygningskonstruktør og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som værende en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance bygningskonstruktører samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med at få opbygget en troværdig bygningskonstruktør profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste bygningskonstruktører i Danmark.

Start din freelance karriere som bygningskonstruktør gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for byggebranchen. Gennem Worksome som bygningskonstruktør vil du få muligheden for, at arbejde med spændende og vekslende arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder. Vi sikre dig som bygningskonstruktør en god indtjening og du bliver fri for at være tilknyttet et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de rette virksomheder!

Jeres projekt passer til Worksome

Virksomheder har en evig udfordring i at justere ressourcer til akutte behov.

Få konkurrencefordele med et fleksibelt team, der kan træde til, når I har mest brug for det. Worksome er Danmarks største freelance database som tilbyder kompetencer, der spænder fra rådgivere og projektleder over diplomingeniører til tunge civilingeniører.


IT Projektledelse

IT-tunge projektledere med teknisk baggrund og selvstændig løsning af opgaver


Integration til ERP

Find en konsulent til den overordnede arkitektur eller få hjælp til den konkrete drift og implementering.


Apps og web

Find webudviklere og mobiludviklere, der kan producere jeres avancerede digitale kampagner på tværs af devices.


Digital marketing

SEO, Facebook og Adwords er blandt de mest efterspurgte kompetencer i Worksome. Nutidens ressourcer arbejder som freelancere bl.a. via Worksome.

 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt bygningskonstruktører, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både bygningskonstruktører og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Find bygningskonstruktører tæt på dig