Apopro

"Freelancere vil altid være en del af min strategi"


På Worksome kommer du i gang med det samme, og du ved, hvad det koster. Du får lynhurtigt set, om det er nogen, der kan noget eller ej. Du skal ikke ud og have lavet en kontrakt. Det er hurtigere at komme i gang. Og det er hurtigere at vurdere, om folk gør det godt.

Freelancerne vi har brugt, har skrevet produkttekster, artikler, nyhedsbreve og udført SEO- og marketingarbejde – og har været med til at udvikle virksomhedens ’tone of voice’. Opgaver, som ingen af vores faste medarbejdere kunne udføre. Vi er ret gode til at skrive fagligt tunge ting, men det lyder ikke så godt. Så vi har brug for nogen, der er bedre end os.

Vi hyrede to tekstforfattere og en freelancer, der er ekspert i søgemaskineoptimering og Google Analytics. Den ene har arbejdet for os i 60–70 timer, men stoppede, fordi hun havde nogle tidsmæssige begrænsninger. Den anden stoppede relativt hurtigt, fordi den første gjorde det betydeligt bedre, så vi fokuserede på hende. Den sidste er stadig involveret.

Alt i alt synes jeg det er gået rigtig godt. To af dem har været rigtig gode, og dem har vi været glade for. Jeg fortsætter med at rekruttere på den måde.

Det attraktive ved at ansætte freelancere frem for almindelig a-lønnede er, at det er så dynamisk. Vores situation er dynamisk, og freelancerens situation er dynamisk.

– Martin Glesner, CEO & Founder, Apopro

Kilde: komsprog.dk
Læs mere om hvordan Apopro bruger Worksome i denne artikel: Nyt onlineapotek er vilde med freelancere.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?