D/S Norden

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"


Vi stod med to igangværende større projekter, hvor projektlederne var ved at have for meget at se til og derfor havde brug for assistance til koordinering af alt det praktiske omkring projektet. Gennem Worksome fandt vi en Project Manager, Stefan Danielsen, som nu fungerer som Project Management Coordinator på begge projekter. Samarbejdet har været så vellykket, at Stefan nu har fået ansvaret for yderligere tre projekter.

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men processen var smertefri og hurtigere end de alternativer, vi normalt ville bruge. Det var vigtigt for os at komme i gang med det samme, så en fastansættelse ville have været for langsommelig og tidskrævende i forhold til rekrutteringen. Et konsulenthus ville først og fremmest have være i et højere prisleje. Derudover ville et samarbejde gennem et konsulenthus være mere fastlåst, da det er konsulenthuset og ikke konsulenten selv, der bestemmer hvor og hvor meget konsulenten skal arbejde. På den måde var Worksome en oplagt løsning for os.

Den primære fordel ved Worksome er fleksibiliteten og muligheden for at skalere op og ned efter behov – det kan man ikke med en fastansættelse.

Worksome har været en meget positiv oplevelse, og vi har allerede et nyt opslag på Worksome og planlagt interviews med relevante kandidater.  

– Sture Freudenreich, Director og leder af IT-afdelingen, D/S Norden

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?