Dansk Supermarked Group

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"


3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang!

Vi stod og skulle bruge nogle studerende til tekstredigering af 40.000 varelinjer. Det var nemt at lægge et job op på Worksome og få assistance til at målrette opslaget. 3-4 timer efter vi havde posted jobbet, havde vi udvalgt 3 kandidater blandt budene, og var i gang! Det der tog længst tid, var at skrive “nej” til de andre kandidater, der havde afgivet bud. Processen på Worksome var altså overraskede nem, og vi havde hurtigt en pulje af kandidater, der var dyb nok til at vi kunne vælge nogle ud.

På Worksome kan man se kandidaternes CV, LinkedIn-profiler, uddannelsesbaggrund og erfaring og dermed nemt få et overblik at udvælge kandidater på baggrund af. Kommunikationen på Worksome fungerer gnidningsfrit, og vi slipper for besværet med at oprette leverandører og håndtere forskellige faktureringssystemer.

Vi er faktisk så begejstrede over vores oplevelse med Worksome, at vi har lavet en case ud af det internt, da vi har flere situationer og opgaver, hvor vi kan have gavn af at bruge Worksome.

– Ulf Bach-Vedel, Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?