DTU

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"


Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger.

I forbindelse med et internationalt projekt skulle vi bruge en webudvikler. Vi lagde jobbet på Worksome og fik hurtigt et felt af relevante af bud ind fra kompetence folk. Der var et rigtig godt udbud af kandidater – og vi havde hurtigt en følelse af, at vi kunne finde den rette til at løse opgaven. Vi udvalgte 3 kandidater, som vi tog en indledende telefonsamtale med. Herefter var vi klar til at starte samarbejdet med én af kandidaterne. Alt i alt gik denne del af processen hurtigt og smertefrit.

Worksomes kommunikationsfunktion fungerede upåklageligt, og der var god kundeservice og vejledning undervejs. Derudover var det en nem måde for os at få lavet et udbud på og få nogle forskellige bud ind på projektet. Selve udførelsen af jobbet var vi også godt tilfredse med, og slutproduktet levede mere end op til forventningerne.

Gennem Worksome fik vi altså løst vores opgave hurtigt og smertefrit – og jeg vil derfor klart anbefale Worksome til andre. Faktisk har vi allerede selv haft endnu et job op på Worksome.

 

– Eske Bo Rosenberg Knudsen, Research & Innovation Counsellor, DTU

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?