HelloSEO

"Jeg er stor tilhænger af Worksome"


Som startup, er det svært at finde de rigtige danske freelancere, og det er tilmed en stor beslutning, når man skal indgå samarbejde med andre mennesker.

HelloSEO er et kreativt digitalt marketingbureau med speciale i SEO og social media marketing. Hvis man som virksomhed skal gøre sig bemærkelsesværdig digitalt, er det altafgørende at kunne skille sig ud. Jeg besluttede mig derfor for at starte et Vlog projekt fra kontoret, hvor en filmmand skulle følge mig flere dage om ugen. Men den rigtige freelancer var svær at finde, og de fleste filmfolk er tilmed meget dyre!

På Worksome fandt jeg freelanceren Esben, som tilbød at filme et pilotprojekt. Esben kom ind på kontoret, var velforberedt, og vi fik hurtigt de første skud i hus. Vi planlagde i fællesskab, hvad filmen skulle handle om, og hvad budskabet skulle være.

VideoSEO er det nye, og det handler om at være med på bølgen! Men videoerne skal være i høj kvalitet, for at folk gider at se dem, og det kræver ekspertise. Den ekspertise fandt jeg gennem Worksome.

Jeg er stor tilhænger af Worksome, da vi længe har manglet en god freelanceportal i Danmark med lokale specialister. Betalingen foregår tilmed gennem Worksome, hvilket giver en sikkerhed for både virksomhed og freelancer, når det kommer til kvaliteten af det udførte arbejde og betaling. Jeg er iværksætter i hjertet, og jeg elsker nye digitale koncepter og startups, som gør det nemmere for alle at realisere nye ideer.

 

– Matias Askvig, CEO, HelloSEO

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?