Realmæglerne

"Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer."


Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer.

Vi skulle hyre en grafiker til en mindre landsdækkende kampagne for Realmæglerne. Opgaven lagde ikke op til, at vi kontaktede et dyrt full-service reklamebureau, da dette både ville være en tidsrøver og omkostningstungt.

Derfor valgte vi i stedet at kontakte en freelance grafiker i gennem Worksome. Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer. Det gjorde det nemt, hurtigt og effektivt at finde den rigtige til jobbet.

Vi kunne nemt indgå i dialog med freelancerne på platformen og interviewe dem, så vi kunne finde den bedste til opgaven. Den freelance grafiker, vi valgte, var dygtig, af høj kvalitet og løste opgaven yderst tilfredsstillende. Faktisk havde vores freelance grafiker løst opgaven på 4 dage.

Vi bruger Worksome, fordi det giver os adgang til et bredt felt af forskellige kompetencer ét sted. Sommetider får vi en idé til et produkt, der kræver nogle helt særlige færdigheder, som et traditionelt reklamebureau måske ikke kan levere – ganske enkelt fordi de ikke har kompetencerne. Alene antallet af freelancere på Worksome platformen gør, at chancerne for at finde den rigtige person med den specifikke kompetence, er langt større.

Vi vil klart fortsætte med at bruge Worksome i fremtiden.

– Mathias Støve Larsen, Marketingchef, Realmæglerne

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?