Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste civilingeniører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste civilingeniører

3 aktuelle eksempler på

Civilingeniører i Worksome

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Jens

Softwareudvikler med speciale i håndtering, analyse og...

Data Science
microsoft azure
backend
machine learning
python
Scala

Erfaring: 5 - 9 år

William

Python/Clojure Data scientist and Full-stack developer

python
Clojure
Data Science
Programming
machine learning
software development

Erfaring: 5 - 9 år

Find flere civilingeniører

Få gratis adgang

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE ingeniører

Find Danmarks dygtigste civilingeniører

Hvis du søger en ingeniør med de stærkeste kompetencer inden for ingeniørfaget så er du det rette sted! Worksome omfavner en bred gruppe civilingeniører og matcher specifikke civilingeniører’s kompetencer med netop jeres behov i din virksomhed. Du vil få adgang til en stor pulje civilingeniører med mange forskellige kompetencer og ekspertviden lige fra bæredygtig bioteknologi til maskinteknologi og international teknologiledelse.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores civilingeniører 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Civil ingeniør, freelance ingeniør, platform, worksome, virksomhed
Civil ingeniør, freelance ingeniør, platform, worksome, virksomhed

Den effektive vej til den rette civilingeniør

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible civilingeniører. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af civilingeniører i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse civilingeniører kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige civilingeniør på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de civilingeniører som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste civilingeniører på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Civil ingeniør, freelance ingeniør, platform, worksome, virksomhed

Er du selv en kompetencestærk civilingeniør?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste civilingeniører samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige civilingeniører og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance civilingeniører ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for ingeniørvidenskab. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  civilingeniør profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Udpluk af spidskompetencer i Worksome

Ingeniører i Worksome spænder bredt. Vi kan finde civilingeniører med bl.a. disse kompetencer

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?