Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste civilingeniører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste civilingeniører

3 aktuelle eksempler på

Civilingeniører i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Michael

Nykøbing F, Danmark

Kreativ Udvikler med fokus på god struktur

.Net
C++
php
html
C#
Java

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har mange kompetencer, og har haft mange forskellige hatte på, som sætter mig i stand til at vurdere det bedste udgangs punkt for dit projekt....

Stasys

Copenhagen, Danmark

Mechanical design engineer specialising in CAD and FEM...

Mechanical design
Process engineering
Mechanical engineering
3D CAD design
Stuctural simulations
Technical drawings

Erfaring: 1 - 4 år

I am Mechanical Engineer and my areas of knowledge are CAD modelling of products and machines, structural analysis of machine components,...

Find flere civilingeniører

Få gratis adgang

Find jeres næste

Civilingeniør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante ingeniører.

For alle civilingeniører

Uanset om jeres behov er Stærk faglighed, Forskningsbaseret arbejde, Ekspert viden, Stærk teknisk og teknologisk forståelse - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres ingeniører og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigste ingeniører i Danmark

Hvis du søger en ingeniør med de stærkeste kompetencer inden for ingeniørfaget så er du det rette sted! Worksome omfavner en bred gruppe civilingeniører og matcher specifikke civilingeniører’s kompetencer med netop jeres behov i din virksomhed. Du vil få adgang til en stor pulje civilingeniører med mange forskellige kompetencer og ekspertviden lige fra bæredygtig bioteknologi til maskinteknologi og international teknologiledelse.

 

Freelance ingeniører vinder frem

Tidligere har de fleste civilingeniører været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere ingeniører tilbyder deres ekspertise som freelance ingeniører. Som ingeniør flytter man med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder.

 

Transparent søgning efter højtkvalificerede civilingeniører

Worksome er en digital platform der giver dig adgang til civilingeniører med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores civilingeniører er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke som kun tager 4 % i administrationsfee. Det betyder at Worksome tilbyder den laveste administrationsfee på markedet!

 

Adgang til selvstændige civilingeniører

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe civilingeniører. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige civilingeniører. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af civilingeniører i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig maksimalt overblik over de kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

 

Er du selv en erfaren civilingeniør?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige civilingeniører, freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med, at få opbygget en troværdig civilingeniør – profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste civilingeniører i Danmark.

 

Start din freelance civilingeniør karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for civilingeniør faget. Gennem Worksome vil du få muligheden for, at arbejde med spændende og varierende arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder. Vi sikre dig som civilingeniør en god indtjening og du bliver fri for at være tilknyttet et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som netop har brug for dig og dine særlige ekspert kompetencer.

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Udpluk af spidskompetencer i Worksome

Ingeniører i Worksome spænder bredt. Vi kan finde civilingeniører med bl.a. disse kompetencer

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?