Worksome er Danmarks største platform for professionelle designere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte designere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Designere i Worksome

Hans

København K, Danmark

Journalist med baggrund som kommunikationschef,...

journalistik
kommunikation
Formidling
Skrivning
webtekster
artikler

Erfaring: 15 - 24 år

Communication manager, Journalist and contractor for a range of PR and marketing companies as well as private and public companies. Working for...

Søren

København, Danmark

Digital Art Director

Art Direction
Brand identitet
Illustration
packaging
UI / UX designer
UI

Erfaring: 10 - 14 år

Jeg arbejder som Digital Art director og grafiker med følgende kompetencer. - Art Direction - Branding og Identitet - Motion graphic - Digital...

Iben

Hillerød, Danmark

Alsidig og fleksibel grafisk designer

Grafisk design
Illustration
branding
layout
digital design
Art Direction

Erfaring: 15 - 24 år

Designer og ad’er for kunders totalløsninger - Grafisk branding (alt fra logo, hjemmesider, banner til web og outdoor, messer og events, til...

Find flere designere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Designer på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante designere.

For alle designere

Uanset om jeres behov er Grafisk Design, Layout, Webdesign, Produktdesign, Annoncedesign, Print design, Logo design, Visuel Identitet, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres designere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

VI ER DANMARKS STØRSTE udbyder AF PROFESSIONELLE designere

Landets bedste designere hos Worksome

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til designere som imødekommer lige netop jeres behov. Vores designere har nutidige og relevante spidskompetencer og dokumenteret design erfaring. Ved hjælp af Worksome kan du nemt og hurtigt finde kvalificerede og talentfulde designere der er klar til at løse jeres opgave. Vores designere tilbyder ekspertise inden for diverse design områder helt fra layout til produkt design.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee.  I gennemsnit har vores designere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Hos worksome har vi landets bedste designere
Freelance designere har forskellige kompetencer helt fra grafisk design til produkt design

Den effektive vej til den rette designer

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible designere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af designere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse designere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige designer på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de designere som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste designere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Wokrsome tilbyder freelance designere til markedets laveste fee
Hos worksome har vi landets bedste designere

Er du selv en kompetencestærk designer?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste designere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige designere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance designere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for design. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  designer profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Tusindvis af danske og internationale virksomheder bruger i dag Worksome til at finde specialister

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til:

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til:

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til:

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til:

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?