Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste designere på time- eller projektbasis - direkte uden dyre mellemled!

3 aktuelle eksempler på

Designere i Worksome

Hans

København K, Danmark

Journalist med baggrund som kommunikationschef,...

journalistik
kommunikation
Formidling
Skrivning
webtekster
artikler

Erfaring: 15 - 24 år

Communication manager, Journalist and contractor for a range of PR and marketing companies as well as private and public companies. Working for...

Søren

København, Danmark

Digital Art Director

Art Direction
Brand identitet
Illustration
packaging
UI / UX designer
UI

Erfaring: 10 - 14 år

Jeg arbejder som Digital Art director og grafiker med følgende kompetencer. - Art Direction - Branding og Identitet - Motion graphic - Digital...

Ebbe

Jyllinge, Danmark

Dygtig og erfaren grafiker og digital designer

grafisk designer
UI / UX designer
webdesign
digital design
Visuel identitet
Grafisk design

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er en dygtig digital designer og grafiker med mange års erfaring bla. fra eget designbureau. Løser alle typer digitale opgaver, grafisk...

Find flere designere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Designer på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante designere.

For alle designere

Uanset om jeres behov er Grafisk Design, Layout, Webdesign, Produktdesign, Annoncedesign, Print design, Logo design, Visuel Identitet, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres designere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste designere

Og markedets laveste fee! 

På Worksome finder du et bredt og højt kvalificeret udsnit af dygtige designere og grafikere!

Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til designere med nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Vores designere har i gennemsnit 8 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores innovative og nyskabende forretningsmodel. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Når du poster en designopgave på Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer og ofte mange flere. Du får altså et lynhurtigt overblik over designere som kan hjælpe dig i sin situation.

Worksome er den nemmeste vej til designere

Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af designere i et nemt og overskueligt interface. Worksome er designet til at at give dig maksimalt overblik over de designer og grafikere som er til rådighed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af design-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Dygtige designere på ingen tid!

Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de designere som de står og mangler. De fleste designere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig designer fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” på op til 4 måneder, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

______________________________________________________________________________________

Er du selv en dygtig designer?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige designere, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?