Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste akademikere. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste akademikere

3 aktuelle eksempler på

Akademikere i Midtjylland

Simon

Aarhus V, Danmark

Owner at edgeWise | Master in Media Studies | Copywriting |...

Dansk/engelsk oversættelse
Engelsk/dansk oversættelse
copywriter
tekstforfatter
content marketing
Tekstforfatning

Erfaring: 5 - 9 år

Tekstforfatter og oversætter med speciale i e-commerce, SEO og marketing generelt. Udover korrektur, oversættelse og tekstforfatning, tilbyder jeg...

Cecilie

Herning, Danmark

EU // Public Affairs & project management // Scrum Master

Projektledelse
kommunikation
Scrum
Projektkoordinering
Akademisk medarbejder
kvalitativ analyse

Erfaring: 1 - 4 år

Som AC'er går jeg analytisk og løsningsorienteret til værks og opnår resultater. Det kan jeg garantere qua min baggrund som cand. mag. i...

Martins

Aarhus C, Danmark

Product Manager / Product Owner med speciale i ecommerce og...

Digital Marketing
Product Management
product owner
Product development
Produktudvikling
Product Manager

Erfaring: 10 - 14 år

Certificeret Scrum Product Owner (CSPO®). Omdrejningspunktet i mit arbejde er at forstå kundernes mål og at finde realistiske og effektive veje...

Find flere akademikere i Midtjylland

Få gratis adgang

Find de dygtigste akademikere som skaber hurtige resultater i din virksomhed

Læs med her hvis du mangler akademiske kompetencer i din virksomhed for at kunne accelerere endnu hurtigere og skabe hurtige resultater!

Danmark har netop en enorm ressource i form af en bred vifte af dygtige akademikere,  som netop nu står på spring til at være freelance akademikere, for at bringe deres viden og kompetencer i spil i mange forskellige virksomheder. Gennem Worksome får du adgang til samtlige akademiker-profiler som til sammen udgør den stærkeste freelance akademiker pulje i Danmark.

Den hurtigste vej til højtkvalificerede akademikere

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer! Worksome er en digital platform der giver dig adgang til akademikere med erfaring og nutidige kompetencer. Vores akademikere er nøje udvalgt og har i gennemsnit 15 års erfaring. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke, hvor du undgår forsinkende og fordyrende mellemled.

Adgang til freelance akademikere

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe akademikere. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige akademikere. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af akademikere i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig maksimalt overblik over de kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

 

_______________________________________________________________________________________

Start din freelance akademiker karriere gennem Worksome

Worksome giver dig muligheden for at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked.

Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance akademikere og specialister som ønsker at være i førersædet hvad angår deres egen karriere i akademiker branchen. Du vil få opbygget en troværdig akademiker – profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Som freelance akademiker på Worksome vil du tilmed få muligheden for at arbejde med spændende projekter for mange forskellige virksomheder. Du vil ligeledes blive betalt af virksomheder gennem Worksome platformen og samtidig undgår du at være afhængig af et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dine særlige akademiker kompetencer.

Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste akademikere.We have akademiske kompetencer specialists and freelancers in all of UK - also in .

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?