Find en dygtig freelance fotograf

Fotografering Produktfotografering Filmproduktion Filmredigering 3D-video Billedbehandling Og meget mere...

Mere end 250 udvalgte fotografer står klar til at byde på din opgave nu
Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance fotografer

3 aktuelle eksempler på freelance fotografer i Worksome

Skarp journalist og fotograf med speciale i tek/it/industri

Mikkel Meister, Vejle, Danmark

Journalistik, Fotografi, Reportagefotograf, Videnskabsjournalistik, Fotojournalistik, Teknisk journalistik

Journalistisk har jeg 10 års erfaring med alt fra den kritiske nyhedsartikel til lange featureartikler…

Journalist og kommunikationsrådgiver

Tom Kampman, Helsingør, Danmark

Ekstern kommunikation, Film og video, Speakerstemme, Social Media, Konceptudvikling, Digital kommunikation

Kommunikation er ikke længere kun annoncer, artikler og indslag. Det er en flersporet mediemotorvej, hvor…

Concept artist & Illustrator

Raimi Nikkari, Aarhus, Danmark

Grafisk design, Illustrator, Art Direction, Videoredigering, 2D Animation, Digital design

Im a freelance artist, always looking for new projects and opportunities. Illustrations, concept art, graphics,…Find flere freelance fotografer

Få gratis adgang

Find jeres næste freelance fotograf på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante fotografer.


For alle freelance fotografer

Uanset om jeres behov er Fotografering, Produktfotografering, Filmproduktion, Filmredigering, 3D-video, Billedbehandling, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres fotografer og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Find Danmarks dygtigste freelance fotografer

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til freelance fotografer med talent for fotografering. Vi tilbyder freelance fotografer med et visuelt øje og sans for detaljen som leverer budskabtet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af fotografering lige fra billedeskydning af produktserier til skydninger af 3D-videoer og reklamefilm. Fotografier og videoer fortæller historier og kommunikerer på et visuelt plan, hvor ord og tekst er overflødige. Med hjælp fra en dygtig {{jobtitle_specific_plural} sikre du din virksomhed en stærk visuel identiet som kan være med til at fremhæve og fastslå det visuelle udtryk, du ønsker din virksomhed skal have. Hver enkelt freelance fotograf har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance fotografer er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Den effektive vej til den rette freelance fotograf

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible freelance fotografer. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance fotografer i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings. På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance fotografer har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Hvordan finder du freelance fotografer i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de freelance fotografer som de står og mangler. De fleste freelance fotografer på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig freelance fotograf. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette freelance fotograf. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomheder og freelance fotografer. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance fotografer, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Start din freelance karriere gennem Worksome som fotograf ?

Lad dig selv være herre over din egen karriere og tjen penge på dit talent og dine kompetencer som dygtig freelance fotograf. Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance fotografer samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance fotografer og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance fotografer. Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som freelance fotograf. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance fotograf profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får adgang til en masse spændende job for en stor pulje virksomheder og opnår en god indtjening derigennem. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine kompetencer. 

Jeres projekt passer til Worksome

Virksomheder har en evig udfordring i at justere ressourcer til akutte behov.

Få konkurrencefordele med et fleksibelt team, der kan træde til, når I har mest brug for det. Worksome har flere hundrede freelancere klar med kompetencer, der spænder fra de kreative folk over salg og projektledelse til app- og webudviklere.


Design og grafik

Hiv fx en tung art director ind i jeres projekt eller få hjælp til det små af en nyuddannet grafiker.


Apps og web

Find webudviklere og mobiludviklere, der kan producere jeres avancerede digitale kampagner på tværs af devices.


Content

Kreativ copy til kampagner, kompetent oversættelse på internationale projekter og tekster til websites med SEO for øje.


Digital marketing

SEO, Facebook og Adwords er blandt de mest efterspurgte kompetencer i Worksome. Nutidens ressourcer arbejder som freelancere bl.a. via Worksome.

 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt fotografer, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både freelance fotografer og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Find fotografer tæt på dig