Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance fotografer

3 aktuelle eksempler på

Freelance fotografer i Worksome

Mikkel

Vejle, Danmark

Skarp journalist og fotograf med speciale i tek/it/industri

journalistik
fotografi
reportagefotograf
videnskabsjournalistik
fotojournalistik
teknisk journalistik

Erfaring: 10 - 14 år

Journalistisk har jeg 10 års erfaring med alt fra den kritiske nyhedsartikel til lange featureartikler om komplekse, videnskabelige emner. Jeg har...

Tom

Helsingør, Danmark

Journalist og kommunikationsrådgiver

ekstern kommunikation
Film og video
speakerstemme
Social Media
Konceptudvikling
Digital kommunikation

Erfaring: 15 - 24 år

Kommunikation er ikke længere kun annoncer, artikler og indslag. Det er en flersporet mediemotorvej, hvor det gælder om at vælge de rigtige...

Raimi

Aarhus, Danmark

Concept artist & Illustrator

Grafisk design
Illustrator
Art Direction
videoredigering
2D Animation
digital design

Erfaring: 1 - 4 år

Im a freelance artist, always looking for new projects and opportunities. Illustrations, concept art, graphics, sketching, traditional mediums.

Find flere freelance fotografer

Få gratis adgang

Find jeres næste

Freelance fotograf på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante fotografer.

For alle freelance fotografer

Uanset om jeres behov er Fotografering, Produktfotografering, Filmproduktion, Filmredigering, 3D-video, Billedbehandling, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres fotografer og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste freelance fotografer

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til freelance fotografer med talent for fotografering. Vi tilbyder freelance fotografer med et visuelt øje og sans for detaljen som leverer budskabtet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af fotografering lige fra billedeskydning af produktserier til skydninger af 3D-videoer og reklamefilm.

Fotografier og videoer fortæller historier og kommunikerer på et visuelt plan, hvor ord og tekst er overflødige. Med hjælp fra en dygtig {{jobtitle_specific_plural} sikre du din virksomhed en stærk visuel identiet som kan være med til at fremhæve og fastslå det visuelle udtryk, du ønsker din virksomhed skal have. Hver enkelt freelance fotograf har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance fotografer er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Den effektive vej til den rette freelance fotograf

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible freelance fotografer. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance fotografer i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance fotografer har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Hvordan finder du freelance fotografer i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de freelance fotografer som de står og mangler. De fleste freelance fotografer på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig freelance fotograf. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette freelance fotograf. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomheder og freelance fotografer. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance fotografer, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Start din freelance karriere gennem Worksome som fotograf ?

Lad dig selv være herre over din egen karriere og tjen penge på dit talent og dine kompetencer som dygtig freelance fotograf. Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance fotografer samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance fotografer og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance fotografer.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som freelance fotograf. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance fotograf profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får adgang til en masse spændende job for en stor pulje virksomheder og opnår en god indtjening derigennem. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?