Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance fotografer

3 aktuelle eksempler på

Freelance fotografer i Worksome

Mathias

Freelance Grafisk Designer

html5
Design
google adwords
visitkort
layout
html

Erfaring: 5 - 9 år

Jacob

Journalistik | Videoproduktion | Foto | Hjemmesidetekster |...

Projektledelse
kommunikation
Nyhedsbreve
video
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 1 - 4 år

Frank

Fotograf med kernekompetencer inden for portrætter og...

fotografi
Fotografering
Film og video
Portrætfotografi
Portræt fotograf
videofotograf

Erfaring: 10 - 14 år

Find flere freelance fotografer

Få gratis adgang

VI ER LANDETS STØRSTE PLATFORM FOR freelance fotografer

Find Danmarks dygtigste freelance fotografer

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til freelance fotografer med talent for fotografering. Vi tilbyder freelance fotografer med et visuelt øje og sans for detaljen som leverer budskabet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskellige typer af fotografering lige fra billedeskydning af produktserier til skydninger af 3D-videoer og reklamefilm. Fotografier og videoer fortæller historier og kommunikerer på et visuelt plan, som gør at ord og tekst nemt kan blive overhalet. Med hjælp fra en dygtig freelance fotografer sikre du din virksomhed en stærk visuel identiet som kan være med til at fremhæve og fastslå det visuelle udtryk, du ønsker din virksomhed skal have og gøre jeres produkt mere attraktivt for kunder.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee.  I gennemsnit har vores designere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Find Danmarks dygtigste freelance fotografer på worksome
Worksome tilbyder profesionelle freelance fotografer

Den effektive vej til den rette freelance fotograf

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible freelance fotografer. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance fotografer i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse freelance fotografer kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige freelance fotograf på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de freelance fotografer som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste freelance fotografer på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Find profesionelle fotografer med nutidige spidskompetencer på worksome

Er du selv en kompetencestærk freelance fotograf?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance fotografer samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance fotografer og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance freelance fotografer ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for fotografering. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  freelance fotograf profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?