Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste ingeniører - direkte uden dyre mellemled!

3 aktuelle eksempler på

Ingeniører i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Michael

Nykøbing F, Danmark

Kreativ Udvikler med fokus på god struktur

.Net
C++
php
html
C#
Java

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har mange kompetencer, og har haft mange forskellige hatte på, som sætter mig i stand til at vurdere det bedste udgangs punkt for dit projekt....

Stasys

Copenhagen, Danmark

Mechanical design engineer specialising in CAD and FEM...

Mechanical design
Process engineering
Mechanical engineering
3D CAD design
Stuctural simulations
Technical drawings

Erfaring: 1 - 4 år

I am Mechanical Engineer and my areas of knowledge are CAD modelling of products and machines, structural analysis of machine components,...

Find flere ingeniører

Få gratis adgang

Find jeres næste

Ingeniør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante ingeniører.

For alle ingeniører

Uanset om jeres behov er Ingeniører indenfor alle fag, Specialiseret faglighed, Teknisk forståelse, Matematisk modellering, Specialistkompetencer, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres ingeniører og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find de dygtigste ingeniører i Danmark

På Worksome finder du et bredt og højt kvalificeret udsnit af dygtige ingeniører. Med hjælp fra en kompetencestærk ingeniør får du mulighed for at få rådgivende eller vejledende hjælp i din virksomhed. Fremtiden er afhængig af kompetencestærke ingeniører, der vil bruge deres talent på at udvikle og gennemføre nye, kreative idéer, der gavner samfundet. På Worksome’s digitale platform får du adgang til de dygtigste ingeniører som står klar til at skabe resultater for netop din virksomhed.

Vores ingeniører vælger Worksome pg.a. en innovative og nyskabende forretningsmodel. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Når du søger efter en ingeniør på Worksome, vil du lynhurtigt får overblik over ingeniører som kan hjælpe dig og din virksomhed.

 

Worksome tilbyder følgende kvalificerede ingeniører

 • Civilingeniør
 • Bygningsingeniør
 • Maskiningeniør
 • R&D ingeniør
 • Udviklingsingeniør
 • Softwareingeniør
 • IT-ingeniør
 • Elektroingeniør
 • Produktionsingeniør
 • +  mange flere specialiserede ingeniører
 • Kontakt os på 71 99 19 31 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige ingeniør.

Worksome er den hurtigste vej til ingeniører

Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til ingeniører med nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Ved hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer din virksomhed at få adgang til en stor pulje af ingeniører i et nemt og overskueligt interface.

Effektiv ingeniør søgning på Worksome

Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de ingeniører som de står og mangler. De fleste ingeniører på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt, eller hvor komplekse opgaver du skal bruge ingeniører til.

Hvilken ingeniør profil leder du efter til din virksomhed?

På Worksome giver vi adgang til mange forskellige ingeniører og du kan hurtigt danne dig et overblik over alle ingeniør profiler samt se referencer og dokumenteret erfaring. Worksome platformen er programmeret til at give dig det maksimale overblik for at finde specifikke ingeniører, som din virksomhed leder efter. Du får mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren ingeniør?

Tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige ingeniører, freelancere og andre specialister. Worksome hjælper dig med at få opbygget en troværdig ingeniør profil som tydeliggør dine kompetencer, erfaringer og din markedsværdi.

Start din ingeniør karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere i ingeniørbranchen. Som freelance ingeniør gennem Worksome vil du få muligheden for at arbejde med spændende projekter for mange forskellige virksomheder. Du vil ligeledes blive betalt af virksomheder for dit stykke arbejde gennem Worksome platformen, og samtidig undgår du at være afhængig af et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dine særlige kompetencer.

 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?