Worksome er Danmarks største platform for professionelle ingeniører. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte ingeniører indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Ingeniører i Esbjerg

Mikolajczyk

CHRISTIANSFELD, Danmark

Project Manager

Planlægning
Ingeniør
maskiningeniør
Budget
Civilingeniør
mekanisk konstruktion

Erfaring: 5 - 9 år

• Projektledelse • Afvikling af projekter/ ordre • Tilsyn og inspektioner af byggepladser og færdige installationer • ...

Bjarne

Sønderborg, Danmark

Software ingeniør med speciale i Embedded systemer

softwareudvikling
embedded software
C programmering
C++
softwarearkitektur
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har brugt det mest af min karriere på at arbejde i c og c++ til indlejrede systemer. Jeg brænder især for at arbejde med indlejrede systemer

Jacob

Kolding, Danmark

Freelance Audio Engineer

audio processing
mastering
Podcast
mixing
producer
Music

Erfaring: 10 - 14 år

Audio post production er min helt store interesse. At nørde i lyd som spænder fra alt mellem hip hop og podcasts. Noise reduction, dialogue...

Find flere ingeniører i Esbjerg

Få gratis adgang

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

Find de dygtigste ingeniører i Danmark

På Worksome finder du et bredt og højt kvalificeret udsnit af dygtige ingeniører. Med hjælp fra en kompetencestærk ingeniør får du mulighed for at få rådgivende eller vejledende hjælp i din virksomhed. Fremtiden er afhængig af kompetencestærke ingeniører, der vil bruge deres talent på at udvikle og gennemføre nye, kreative idéer, der gavner samfundet. På Worksome’s digitale platform får du adgang til de dygtigste ingeniører som står klar til at skabe resultater for netop din virksomhed.

Vores ingeniører vælger Worksome pg.a. en innovative og nyskabende forretningsmodel. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Når du søger efter en ingeniør på Worksome, vil du lynhurtigt får overblik over ingeniører som kan hjælpe dig og din virksomhed.

 

Worksome tilbyder følgende kvalificerede ingeniører

 • Civilingeniør
 • Bygningsingeniør
 • Maskiningeniør
 • R&D ingeniør
 • Udviklingsingeniør
 • Softwareingeniør
 • IT-ingeniør
 • Elektroingeniør
 • Produktionsingeniør
 • +  mange flere specialiserede ingeniører
 • Kontakt os på 71 99 19 31 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige ingeniør.

Worksome er den hurtigste vej til ingeniører

Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til ingeniører med nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Ved hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer din virksomhed at få adgang til en stor pulje af ingeniører i et nemt og overskueligt interface.

Effektiv ingeniør søgning på Worksome

Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de ingeniører som de står og mangler. De fleste ingeniører på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt, eller hvor komplekse opgaver du skal bruge ingeniører til.

Hvilken ingeniør profil leder du efter til din virksomhed?

På Worksome giver vi adgang til mange forskellige ingeniører og du kan hurtigt danne dig et overblik over alle ingeniør profiler samt se referencer og dokumenteret erfaring. Worksome platformen er programmeret til at give dig det maksimale overblik for at finde specifikke ingeniører, som din virksomhed leder efter. Du får mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren ingeniør?

Tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige ingeniører, freelancere og andre specialister. Worksome hjælper dig med at få opbygget en troværdig ingeniør profil som tydeliggør dine kompetencer, erfaringer og din markedsværdi.

Start din ingeniør karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere i ingeniørbranchen. Som freelance ingeniør gennem Worksome vil du få muligheden for at arbejde med spændende projekter for mange forskellige virksomheder. Du vil ligeledes blive betalt af virksomheder for dit stykke arbejde gennem Worksome platformen, og samtidig undgår du at være afhængig af et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dine særlige kompetencer.

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018


We have ingeniørarbejde specialists and freelancers in all of UK - also in .

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?