Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance journalister

3 aktuelle eksempler på

Freelance journalister i Worksome

Helen

Svensk oversætter med 20 års erfaring

Svensk oversættelse
Sproglig redigering
Korrekturlæsning
Proofreading
Oversættelse
Digital kommunikation

Erfaring: 15 - 24 år

Emilie

Skarp journalistisk kommunikatør, content creator og...

Digital kommunikation
journalistik
tekstforfatter
kulturformidling
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 5 - 9 år

Jacob

Journalistik | Videoproduktion | Foto | Hjemmesidetekster |...

Projektledelse
kommunikation
Nyhedsbreve
video
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 1 - 4 år

Find flere freelance journalister

Få gratis adgang

Find Danmarks dygtigste freelance journalister

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til freelance journalister med talent for det skrevne ord. Vi tilbyder freelance journalister med sans for skarpe tekster og formuleringer som leverer budskabtet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af tekstformidling lige fra udarbejdelse af nyhedsartikler til  udarbejdelse af pressemeddelelser og content creations.

Med hjælp fra en freelance freelance journalister kan du spare både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af professionelle tekster. Hver enkelt freelance journalist har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance journalister er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Den effektive vej til den rette freelance journalist

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible freelance journalister. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance journalister i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance journalister har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Hvordan finder du freelance journalister i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de freelance journalister som de står og mangler. De fleste freelance journalister på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig freelance journalist. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette freelance journalist. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomheder og freelance journalister. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance journalister, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Tør du blive selvstændig journalist?

Lad dig selv være herre over din egen karriere og tjen penge på dit talent for det skrevne ord og bliv vores nye freelance journalist. Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance journalister samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance journalister og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance journalister.

Start din freelance journalist karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for tekstformidling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance journalist profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og bestemmer selv hvilke arbejdsopgaver du løser. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?