Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance konsulenter. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste freelance konsulenter

3 aktuelle eksempler på

Freelance konsulenter i Worksome

Claus

Viby J, Danmark

Business controlling | Profit optimering | Budgetter og...

Business Controlling
Budget og regnskab
Controlling
interim business controlling
financial analyst
økonomiske analyser

Erfaring: 10 - 14 år

Jeg har arbejdet 15 år indenfor økonomi, controlling og regnskab. Jeg har specialiseret mig i at levere forretningsmæssig værdi gennem...

Jesper

Aalborg, Danmark

CEO Advisor I Enterprise Digital Transformation I SaaS...

digital transformation
change management
forandringsledelse
interim ledelse
Interim management

Erfaring: 15 - 24 år

I'm an entrepreneur at heart and love to take my entrepreneurial mindset and approach into the corporate world to do everything from change...

Marc

Koebenhavn, Danmark

European expert in ethical finance, transition and social...

interim project management
business strategy
Business Modeling

Erfaring: 10 - 14 år

• Systematic and detail-oriented project manager • Entrepreneurial and innovation mindset • Creative, committed, cooperative • Excellent...

Find flere freelance konsulenter

Få gratis adgang

Find jeres næste

Freelance konsulent på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante freelance konsulenter.

For alle freelance konsulenter

Uanset om jeres behov er Management konsulent, Strategi konsulent, Projektleder, Finansiel rådgiver, Mergers & Acquisitions, Corporate strategy, IT konsulent, Organisationskonsulent, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres freelance konsulenter og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Worksome finder de dygtigste freelance konsulenter  til din virksomhed

Mangler du en freelance konsulent med særlige kompetencer?  På Worksome finder du freelance konsulenter med kompetencer og know-how lige fra management consulting til interim ledelse. Worksome omfavner en bred gruppe freelance konsulenter som tilbyder din virksomhed mange forskellige kompetencer. Ved hjælp af automatisk samt manuel screening af dygtige kandidater matcher Worksome specifikke freelance konsulenter med særlige kompetencer, som din virksomhed søger netop lige nu og her.

Den hurtigste vej til højtkvalificerede freelance konsulenter

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer. Worksome er en digital platform der giver dig adgang til freelance konsulenter med erfaring og nutidige kompetencer. Vores freelance konsulenter er nøje udvalgt og har i gennemsnit 15 års erfaring. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke, hvor du undgår forsinkende og fordyrende mellemled.

Adgang til selvstændige freelance konsulenter

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe freelance konsulenter. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige freelance konsulenter. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af freelance konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome’s platform giver dig maksimalt overblik over de kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Worksome tilbyder følgende konsulent kompetencer

 • Freelance Management konsulent
 • Freelance Corporate strategy konsulent
 • Freelance Corporate communication konsulent
 • Freelance Human resource konsulent
 • Freelance Økonomi konsulent
 • Freelance Udviklings konsulent
 • Freelance IT konsulent
 • Freelance Ledelses konsulent
 • Freelance Organisationskonsulent
 • Freelance Energi konsulent
 • Freelance Rådgivende ingeniør
 • Freelance Design konsulent
 • Freelance Juridisk rådgivning
 • Freelance Arbejdsmilø konsulent
 • Og meget mere – kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige konsulent til dit projekt.

_______________________________________________________________________________________

Er du erfaren freelance konsulent og ønsker du at være en del af Worksome?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance konsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance konsulenter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance konsulenter.

Fortsæt din konsulent karriere på Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som freelance konsulent. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  freelance konsulent profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dig og dine særlige kompetencer.

 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?