Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste freelance projektledere. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste freelance projektledere

3 aktuelle eksempler på

Freelance projektledere i Worksome

Martin

IT konsulent og teknisk projektleder med speciale i...

it infrastructure
Office 365
Azure
Skype for business
IT teknisk projektledelse

Erfaring: 15 - 24 år

Lars

Fullstack Webudvikler og teknisk projektleder med +15 års...

webudvikling
it projektledelse
.Net
Backend udvikler

Erfaring: 15 - 24 år

Jonas

Systemarkitekt

php
continuous integration
mysql
laravel
phalcon
linux

Erfaring: 15 - 24 år

Find flere freelance projektledere

Få gratis adgang

Find Danmarks dygtigste freelance projektledere

Worksome er en digital platform som giver dig og din virksomhed lynhurtig adgang til erfarne freelance projektledere, som står klar til at tilbyde kompetencestærk arbejdskraft til at lede jeres kommende projekter. Uanset hvilken freelance projektleder stilling I ønsker besat i jeres virksomhed sørger Worksome for, at finde den rette freelancer som lever op til jeres behov. Vi tilbyder freelance projektledere med stærke kompetencer fra forskellige arbejdsområder på flere niveauer. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.

Hastighed & kvalitet er nøglen til succes

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig projektleder. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette freelance projektleder. Så snart projektleder ansættelser tager for lang tid forsinkes kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved hurtigt at sikre det bedste match mellem virksomhed og projektleder. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible projektledere som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

Den oppustelige freelance organisation

Worksome står klar til at hjælpe din virksomhed når I har brug for særlig ledelsesmæssig arbejdskraft eller når I er udfordret pga. manglende arbejdskraft. Fordelen ved brug af freelance projektledere er, at din virksomhed nemt kan have flere bolde i luften ad gangen. Ved hjælp af dygtige freelance projektledere kan alle projekter følges til dørs i tide. Således sikre Worksome dig og din virksomhed adgang til kompetencestærke projektledere og dette forhindrer, at projekter bliver sat på standby pga. manglende ressourcer til at gennemføre. Derudover arbejder vores freelance projektledere som selvstændige og tilbyder således virksomheder en mere fleksibel og alsidig arbejdskraft i forhold til faste projektleder stillinger som hyres gennem et konsulenthus.

Fremdrift kræver den rette projektleder som katalysator

Worksome giver direkte adgang til en hurtigt voksende masse af højt kvalificerede og fleksible freelance projektledere på ingen tid. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje kvalificerede freelance projektledere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig. Du får tilmed muligheden for nemt at navigere på tværs af særlige ledelses kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du freelance projektledere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled og går udenom konsulenthuse som en nødvendig ressource . Med et administrationsfee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde de rette freelance projektledere som de står og mangler.

Samtlige freelance projektledere vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle konsulenthuse og bureauer er Worksome en digital platform som tillader projektledere selv at være herre over deres egen karriere. De fleste freelance projektledere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

________________________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk projektleder?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance projektledere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige projektledere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance projektledere og imødekommer virksomheders behov for konkurrencedygtig og ledelsesmæssig ekspertise her og nu.

Start din freelance karriere gennem Worksome!

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som freelance projektleder. Som freelance projektleder gennem Worksome undgår du, at være ansat og styret af et bureau eller konsulenthus. Du udlejer derved selv din arbejdskraft til virksomheder der står og mangler en freelance projektleder som dig!

I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance projektleder-profil som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine ledelsesmæssige kompetencer.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?