Worksome er Danmarks største platform for professionelle udviklere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte udviklere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Udviklere i Worksome

Kasper

UX Developer med flair for grafisk design

UX Design
UI / UX designer
UX
User Experience
user experience design
ReactJs

Erfaring: 5 - 9 år

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Egzon

Analytiker med stærke kompetencer indenfor udvikling og...

Data Analysis
DATA ANALYSE OG VISUALISERING
R
Big Data
excel
Rapportering

Erfaring: 1 - 4 år

Find flere udviklere

Få gratis adgang

VI ER DANMArKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE FREELANCE udviklere

Find Danmarks dygtigste udviklere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til udviklere som imødekommer lige netop jeres behov. Vores udviklere har nutidige og relevante spidskompetencer og dokumenteret IT-erfaring. Alle udviklere på Worksome er udover det ambitiøse og motiverede og potentielt løsningen til jeres virksomhed’s problemstillinger. Profilerne på Worksome tilbyder ekspertise inden for områder helt fra Java til app udvikling.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. I gennemsnit har vores udviklere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Find Danmarks dygtigste udviklere indenfor softwareudvikling, app udvikling, osv
integrerer freelancere med dine fastansatte

Den effektive vej til den rette udvikler

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible udviklere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af udviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse udviklere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige udvikler på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de udviklere som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Worksome har danmarks bedste udviklere til markedets laveste fee
Find Danmarks dygtigste udviklere på worksome's platform

Er du selv en kompetencestærk udvikler?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste udviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige udviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance udviklere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for software. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  udvikler profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?