Worksome er en dansk platform for fleksibel arbejdskraft, hvor virksomheder nemt og trygt kan ansætte den næste konsulent, freelancer, vikar eller projektmedarbejder - uden dyre mellemled.

3 aktuelle eksempler på

Freelance talenter i Aalborg

Anne-Mette

Storvorde, Danmark

Digital kommunikatør med flair for sociale medier

Tekstforfatning
Social Media
Digital Marketing
SEO tekster
Dansk/engelsk oversættelse
Engelsk/dansk oversættelse

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg er uddannet cand. Mag med speciale i forbrug og markedskommunikation. Jeg søger et spændende og udfordrende freelance job inden for marketing...

Kim

Aalborg, Danmark

WordPress og WooCommerce ekspert med ecommerce i højsædet

web design
Logodesign
UI / UX designer
Wordpress
WooCommerce
html

Erfaring: Studerende

Mit navn er Kim Andersen, 24 år, læser til dagligt en cand.it på Aalborg Universitet, hvor jeg bliver færdig til sommer 2019. Har webudviklings...

Matias

Aalborg, Danmark

Stærk profil med kompetencer indenfor salg og online...

Salgskonsulent
Kørende salg
mødebooking
Mødeoptimering
salg
seo

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg en en stærk profil med kompetencer indenfor salg og markedsføring. Jeg har tidligere beskæftiget mig med start-up virksomheden 'Too Good To...

Find flere freelance talenter i Aalborg

Få gratis adgang

Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigeste freelance talenter i Danmark

Mangler du en forretningsfreelance talent eller IT-freelance talent? Her finder du freelance talenter med kompetencer og know-how lige fra management consulting til interim ledelse. Worksome omfavner en bred gruppe freelance talenter som tilbyder din virksomhed mange forskellige kompetencer. Worksome matcher specifikke freelance talenter med særlige kompetencer, som din virksomhed netop står og mangler.

Den hurtigste vej til højtkvalificerede freelance talenter

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer! Worksome er en digital platform der giver dig adgang til freelance talenter med erfaring og nutidige kompetencer. Vores freelance talenter er nøje udvalgt og har i gennemsnit 15 års erfaring. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke, hvor du undgår forsinkende og fordyrende mellemled.

Adgang til selvstændige freelance talenter

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe freelance talenter. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige freelance talenter. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af freelance talenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome’s platform giver dig maksimalt overblik over de kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________We have freelance talent specialists and freelancers in all of UK - also in .

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?