Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste interim ledere

3 aktuelle eksempler på

Interim ledere i Sønderjylland

Esben

Vojens, Danmark

It-projektleder | Scrum-master

Projektledelse
System Integration
EDI
Procesoptimering
Business Case
softwareudvikling

Erfaring: 15 - 24 år

Erfaren freelance it-projektleder, og med en baggrund som programmør og it-chef. Lige nu er jeg projektleder hos Vestas og hvor jeg deltager i...

Heidi

Esbjerg, Danmark

Projektleder & Forretningsudvikler

Projektledelse
HR
Optimering og udvikling af processer
ledelse
business development
Strategi

Erfaring: 10 - 14 år

Jeg hjælper jer med GDPR, ISO9001, forretningsudvikling, forandringsprojekter, procesoptimering, strategi og målnedbrydning, HR-udvikling,...

Krista

Kruså, Danmark

Open for new assignment. Freelance Consultant *Project...

it projektledelse
digital projektledelse
IT Arkitekt
IT projekter
it project management
IT integration

Erfaring: 25 - 40 år

Person profil: Samarbejder og kommunikerer på tværs af de forskellige niveauer i organisationen såvel som forskellige kulturelle interesser og...

Find flere Interim ledere i Sønderjylland

Få gratis adgang

Find jeres næste

Interim kandidat på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante Interim kandidater.

For alle Interim ledere

Uanset om jeres behov er Interim CFO, Interim CEO, Interim CMO, Interim Manager, Interim projektleder, Og meget mere - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your Interim kandidater og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste Interim ledere!

På Worksome finder du Interim ledere med med kompetencer og know-how lige fra økonomiledelse til projektledelse og udvikling af kritiske forretningsprojekter.

 

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til Interim ledere. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. VoresInterim ledere har i gennemsnit 15 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores nyskabende og transparente forretningsmodel indenfor interim markedet. Modsat de traditionelle interimløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Grundet vores konstant voksende talentmasse modtager du på Worksome 5 CV’er indenfor 24 timer (gns.)!

Den effektive vej til Interim ledere

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible interim kandidater. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af Interim ledere i et nemt og overskueligt interface. Her får du hurtigt overblik over de talenter som er til rådighed i markedet, og du har mulighed for nemt at navigere på tværs af ledelseskompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Den hurtigste og billigste rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig Interim kandidat fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle interim rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” er for lang og dyr, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løse vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde i interimansættelser, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Hvordan finder du Interim ledere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som ofte tager op til 50% oveni den løn som ender hos interim medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris. Samtidig sikrer vi kvaliteten i vores grundige screeningprocess og i form af ratings og transparens. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de Interim ledere som de står og mangler. 

Er du selv Interim kandidat?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige Interim ledere, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt interim rekrutteringsbureau.We have Interim kandidater specialists and freelancers in all of UK - also in .

Udpluk af spidskompetencer i Worksome

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?