Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste interim ledere

3 aktuelle eksempler på

Økonomichefer i Worksome

lisbeth

høng, Danmark

Bogholder

regnskab
Økonomistyring
bogføring

Erfaring: 40+ år

Jeg har i mange år beskæftiget mig med Bogføring, Debitor – Kreditor og Finans bogholderi, betaling af regninger, bank afstemning, rykker,...

Shabi

Soborg, Danmark

Stærk økonomiprofil med speciale i Excel og ERP systemer

økonomi
ledelse
excel
regnskab
Økonomistyring
Business Controlling

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er en person med en all round stærk kompetence indenfor økonomi. Herunder regnskab, controlling, rapportering og ledelse. Min erfaring er...

Mikael

Hørsholm, Danmark

Interim- og projektledelse med særlig fokus på økonomi,...

Økonomistyring
Projektledelse
Organisation

Erfaring: 25 - 40 år

Du har en mindre eller mellemstor virksomhed. Enten vil du udvikle den eller også har du måske planer om, at få bragt din virksomhed videre til en...

Find flere Økonomichefer

Få gratis adgang

Find jeres næste

Interim Økonomichef på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante specialister.

For alle Økonomichefer

Uanset om jeres behov er Økonomichefer, Mergers and Acquisitions, Økonomistyring, Turnaround, Finansielle analyser, Interim CFO's - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your specialister og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste Økonomichefer!

På Worksome finder du Økonomichefer med med kompetencer og know-how lige fra økonomiledelse til projektledelse og udvikling af kritiske forretningsprojekter.

 

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til Økonomichefer. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. VoresØkonomichefer har i gennemsnit 15 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores nyskabende og transparente forretningsmodel indenfor interim markedet. Modsat de traditionelle interimløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Grundet vores konstant voksende talentmasse modtager du på Worksome 5 CV’er indenfor 24 timer (gns.)!

Den effektive vej til Økonomichefer

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible interim kandidater. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af Økonomichefer i et nemt og overskueligt interface. Her får du hurtigt overblik over de talenter som er til rådighed i markedet, og du har mulighed for nemt at navigere på tværs af ledelseskompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Den hurtigste og billigste rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig interim Økonomichef fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle interim rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” er for lang og dyr, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løse vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde i interimansættelser, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Hvordan finder du Økonomichefer i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som ofte tager op til 50% oveni den løn som ender hos interim medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris. Samtidig sikrer vi kvaliteten i vores grundige screeningprocess og i form af ratings og transparens. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de Økonomichefer som de står og mangler. 

Er du selv interim Økonomichef?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige Økonomichefer, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt interim rekrutteringsbureau.

Andre spidskompetencer i Worksome

Udover vores specialister you will find these skills:

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?