Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste interim ledere

3 aktuelle eksempler på

Interim CMOs i Worksome

Simon

København V., Danmark

Data, marketing & ecommerce consultant

Digital Strategy
adwords
seo
SEM
facebook ads
google analytics

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg har igennem min karriere arbejdet med online marketing på tværs af platforme og har erfaring som leder igennem nu 3 forskellige arbejdspladser....

Michael

Billund, Danmark

Stærk (digital) marketeer med speciale i (International)...

Digital Marketing
International market development
Medie- og marketingstrategi
Konceptudvikling
International projekt salg
Digital Strategy

Erfaring: 15 - 24 år

Med 15 års erfaring, i digital- og marketingudvikling med balance mellem fortælling, strategisk tænkning, digital ekspertise og taktisk...

Birgitte

Virum, Danmark

Realize your products market potential I Product Marketing...

Product marketing
content marketing
Project Management
Projektledelse
ledelse
kommunikation

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er en certificeret og erfaren projektleder, der har stået i spidsen for et stort antal succesfulde internationale projekter og...

Find flere interim CMOs

Få gratis adgang

Find jeres næste

Interim CMO på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante marketingchefer.

For alle interim CMOs

Uanset om jeres behov er Marketing strategi og eksekvering, Analog marketing, Digital marketing, Analytics og data, Social media strategi, Branding - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your marketingchefer og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste interim CMOs!

På Worksome finder du interim CMOs med med kompetencer og know-how lige fra økonomiledelse til projektledelse og udvikling af kritiske forretningsprojekter.

 

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til interim CMOs. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Voresinterim CMOs har i gennemsnit 15 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores nyskabende og transparente forretningsmodel indenfor interim markedet. Modsat de traditionelle interimløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Grundet vores konstant voksende talentmasse modtager du på Worksome 5 CV’er indenfor 24 timer (gns.)!

Den effektive vej til interim CMOs

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible interim kandidater. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af interim CMOs i et nemt og overskueligt interface. Her får du hurtigt overblik over de talenter som er til rådighed i markedet, og du har mulighed for nemt at navigere på tværs af ledelseskompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Den hurtigste og billigste rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig interim CMO fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle interim rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” er for lang og dyr, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løse vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde i interimansættelser, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Hvordan finder du interim CMOs i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som ofte tager op til 50% oveni den løn som ender hos interim medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris. Samtidig sikrer vi kvaliteten i vores grundige screeningprocess og i form af ratings og transparens. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de interim CMOs som de står og mangler. 

Er du selv interim CMO?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige interim CMOs, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt interim rekrutteringsbureau.

Andre spidskompetencer i Worksome

Udover vores marketingchefer you will find these skills:

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?