Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste interim ledere

3 aktuelle eksempler på

Interim COOs i Worksome

Nanna

Viby Sjælland, Danmark

I help companies unleash their market potential through...

Supply Chain Management
Projektledelse
Strategisk indkøb
forretningsudvikling
forandringsledelse
logistikoptimering

Erfaring: 25 - 40 år

Jeg skaber sammenhæng i værdikæden, således at din virksomhed får en konkurrencefordel før konkurrenterne ved at være innovativ,...

Kim

Kolding, Danmark

Stærk lederprofil med speciale i projekt- og...

forandringsledelse
change management
ledelse
Projektledelse
Project Management
business development

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg brænder for resultater, og de mennesker som skal skabe resultaterne. Jeg er super fokuseret på mål, struktur og teambuilding. Jeg har...

Palle

Roskilde, Danmark

Kundefanatisk leder og konsulent indenfor service og...

Operations Management
operations excellence
Service Management
Ledelse kundeservice
interim ledelse
forandringsledelse

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er en erfaren leder, der trives med at skabe rammerne for førsteklasses kundeoplevelser, der kan udføres på en konsekvent, effektiv og...

Find flere Interim COOs

Få gratis adgang

Find jeres næste

Interim COO på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante specialister.

For alle Interim COOs

Uanset om jeres behov er Operations strategy, Procurement optimization, IT operations, Operations management, Interim COO's - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your specialister og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste Interim COOs!

På Worksome finder du Interim COOs med med kompetencer og know-how lige fra økonomiledelse til projektledelse og udvikling af kritiske forretningsprojekter.

 

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til Interim COOs. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret erfaring. VoresInterim COOs har i gennemsnit 15 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores nyskabende og transparente forretningsmodel indenfor interim markedet. Modsat de traditionelle interimløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Grundet vores konstant voksende talentmasse modtager du på Worksome 5 CV’er indenfor 24 timer (gns.)!

Den effektive vej til Interim COOs

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible interim kandidater. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af Interim COOs i et nemt og overskueligt interface. Her får du hurtigt overblik over de talenter som er til rådighed i markedet, og du har mulighed for nemt at navigere på tværs af ledelseskompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Den hurtigste og billigste rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig Interim COO fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle interim rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” er for lang og dyr, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løse vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde i interimansættelser, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Hvordan finder du Interim COOs i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som ofte tager op til 50% oveni den løn som ender hos interim medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris. Samtidig sikrer vi kvaliteten i vores grundige screeningprocess og i form af ratings og transparens. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis de Interim COOs som de står og mangler. 

Er du selv Interim COO?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige Interim COOs, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt interim rekrutteringsbureau.

Andre spidskompetencer i Worksome

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?