Brug for en dygtig IT konsulent?

Softwareudvikling App udvikling Sharepoint Java .NET / C# IT-projektledelse SAP SAFe Scrum IT-arkitektur

Over 3000 professionelle konsulenter står klar nu

Få gratis adgang til 4000+ danskboende konsulenter
Worksome er Danmarks største platform for professionelle IT konsulenter. Med et fast fee på kun 4% tiltrækker vi de bedste IT konsulenter - direkte uden dyre mellemled!

3 aktuelle eksempler på IT konsulenter i Worksome

Erfaren Webudvikler

Phillip Stemann, Hvidovre, Danmark

Webudvikling, Wordpress, Heroku, Google cloud, Google API's and Engines, Mysql

Jeg er en webudvikler som er specialiseret i både brugerdefineret programmering men også Wordpress og…

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM, Machine learning, etc.

Dennis Mark Thorsen, Farum, Danmark

C#, SQL Server, Data mining, Javascript, Html, Css

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular,…

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

Niels Brinch, Copenhagen S, Danmark

IT teknisk projektledelse, Agil projektledelse, Scrum, Offshore, Projektledelse, C#

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder.…Find flere IT konsulenter

Få gratis adgang

Vores kunder

Find jeres næste IT konsulent på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante konsulenter.


For alle IT konsulenter

Uanset om jeres behov er Softwareudvikling, App udvikling, Sharepoint, Java, .NET / C#, IT-projektledelse, SAP, SAFe, Scrum, IT-arkitektur - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres konsulenter og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Landets dygtigste IT konsulenter!

Og markedets laveste fee! Her finder du konsulenter med med IT-kompetencer og know-how lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer! Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til en dygtig IT konsulent med nutidige spidskompetencer og dokumenteret IT erfaring. Vores IT konsulenter har i gennemsnit 8 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores innovative og nyskabende forretningsmodel. Modsat de traditionelle IT-konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Worksome er den nemmeste vej til en god IT konsulent

Worksome udfordrer de traditionelle IT-konsulenthuse og giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende IT-talentmasse. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af IT konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome er designet til at at give dig maksimalt overblik over de IT-kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvad betaler du for en IT konsulent i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som tager op til 50% oveni den løn som ender hos freelance medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris, samtidig med at kvaliteten sikres i vores grundige screeningprocess og af ratings. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis den IT konsulent som de står og mangler. De fleste IT konsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste IT rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig IT konsulent fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en "time to hire" på op til 4 måneder, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Flere og flere IT konsulenter vælger Worksome

Flere og flere IT talenter fravælger en traditionel fastansættelse som karrierevej. De sætter pris på fleksibiliteten og friheden som følger med en karriere som freelance IT konsulent. Dog har adgangen til den del af arbejdsstyrken som arbejder fleksibelt (som freelancere) været præget af dyre mellemled og lille transparens hvad angår pris og kvalitet. Virksomheder som absolut vil have teams bestående af faste IT medarbejdere vil i fremtiden stå svagere, end virksomheder som åbner døren for at sammensætte dynamiske teams bestående af både freelance IT konsulenter og fastansatte. Det stiller nye krav til ledelse. Fremtidens leder er bekvem ved at drive teams på tværs af faggrupper og professioner, lokation og tid.

En god IT konsulent som løsning på IT-talentmanglen

Ifølge CBS har en stigende mængde danske virksomheder udfordringer med at finde de IT kompetencer de har brug for. I Danmark mangler der nu over 3000 IT-specialister og det forudsiges at vi vil mangle 19.000 IT-talenter i år 2030. Det stiller Danmark overfor en stor udfordring eftersom IT talenter en af de vigtigste talentpuljer. 38% af virksomhederne oplever at manglen på IT kompetencer har en direkte negativ konsekvens på forretningen. Det er denne udfordring som Worksome nu sætter sig for at løse med et innovativt og attraktivt tilbud til virksomheder som mangler IT-talent. Ved at give lettere adgang til den fleksible del af arbejdsstyrken, herunder IT konsulenter, hjælper vi danske virksomheder med at få lettere adgang til IT kompetencer.

Worksome giver lettere adgang til din næste IT konsulent

Worksome har en vision om at give let, gratis og hurtig adgang til den voksende pulje af arbedstyrken, som ikke er til rådighed på markedet for fastansættelser, hvoraf IT konsulenter er én af de hurtigst voksende. Denne pulje er typisk erfaren, højt kvalificeret og velbevandret i at skabe hurtig værdi. Det betyder, at du som virksomhed åbner for endnu en kanal til rekruttering af kritiske IT kompetencer. Du kan således både kan benytte traditionelle rekrutteringskanaler, samt nye kanaler til rekruttering af fleksible IT konsulenter via Worksome.

Er du selv IT konsulent?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige IT konsulenter, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt konsulenthus. 

Jeres projekt passer til Worksome

Virksomheder har en evig udfordring i at justere ressourcer til akutte behov.

Få konkurrencefordele med et fleksibelt IT team, der kan træde til, når I har mest brug for det. Worksome har flere tusinde pre-screenede freelancere klar med kompetencer, der spænder fra rådgivere, konsulenter og IT-arkitekter over IT konsulenter og teknikere til tunge software- og systemudviklere.


IT Projektledelse

IT-tunge projektledere med teknisk baggrund og selvstændig løsning af opgaver


Integration til ERP

Find en konsulent til den overordnede arkitektur eller få hjælp til den konkrete drift og implementering.


Apps og web

Find webudviklere og mobiludviklere, der kan producere jeres avancerede digitale kampagner på tværs af devices.


Digital marketing

SEO, Facebook og Adwords er blandt de mest efterspurgte kompetencer i Worksome. Nutidens ressourcer arbejder som freelancere bl.a. via Worksome.

 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Udpluk af spidskompetencer i Worksome

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt konsulenter, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både IT konsulenter og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Få gratis adgang til 4000+ danskboende konsulenter

Få gratis adgang

Find konsulenter tæt på dig