Connect to freelancer for hire
6000+ håndplukkede konsulenter

Vi har håndplukket landets bedste IT konsulenter så du får den rigtige kompetence - hver gang

find freelancers quickly
Personlig rådgivning

Vores IT eksperter hjælper med at afklare dit behov og vores algoritme matcher 5 IT konsulenter på 24 timer

pay freelancer
Dygtigere konsulenter - lavere fee

Vores transparente forretningsmodel sikrer dig de dygtigste IT konsulenter til markedets laveste fee

software development freelancers
6000 kunder tager ikke fejl

Vi hjælper i dag bl.a. Danfoss, ISS, DTU, Dansk Supermarked og mere end 6000 andre virksomheder

3 aktuelle eksempler på

IT konsulenter i Worksome

Allan

Freelance SharePoint & Office 365 konsulent

SharePoint
IT Konsulent
Office 365
SQL Databaser
Consulting
microsoft azure

Erfaring: 15 - 24 år

Majken

Agile Specialist - Helping Companies Succeed with Agile...

agile coach
Scrum
Safe
product owner
Agile trainer
SCRUM coaching

Erfaring: 15 - 24 år

William

Python/Clojure Data scientist and Full-stack developer

python
Clojure
Data Science
Programming
machine learning
software development

Erfaring: 5 - 9 år

Find flere IT konsulenter

Få gratis adgang

Worksome er Danmarks største platform for professionelle IT konsulenter  

Få adgang til Danmarks dygtigste IT konsulenter

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til dygtige IT konsulenter som imødekommer lige netop jeres behov. Vores IT konsulenter er specialiseret inden for kompetencer lige fra projektledelse til softwareudvikling. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang. Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede IT konsulenter inden for 24 timer. Alle vores profiler har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring og IT konsulenter har i gennemsnit 8 års erfaring. Grunden til IT konsulenter vælger en karriere gennem Worksome er pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel.

Worksome benyttes i dag af flere tusinde danske og internationale virksomheder, og vi tilbyder løsninger til både små, mellemstore, samt store virksomheder som foretrækker at indgå rammeaftaler for at sikre leverancen af dygtige IT konsulenter til en konkurrencedygtig pris.

Worksome har danmarks bedste udviklere til markedets laveste fee
it konsulenter

Den effektive vej til den rette IT konsulent

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible IT konsulenter. Med Worksome’s teknologi sikrer du, at få adgang til en stor pulje af IT konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de konsulenter som er til rådighed nu, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings så vi sikrer dig den bedste konsulent hver gang.

Håndplukkede IT konsulenter. Vi har håndplukket flere tusinde IT konsulenter og vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave. I løbet af 24 timer har du i gennemsnit 5 IT konsulenter som du kan sammeligne og indgå i dialog med. Vores rekrutteringseksperter hjælper dig igennem hele forløbet fra A-Z så du finder den rigtige IT konsulent hver gang.

Dygtigere IT konsulenter – Lavere fees

Worksome fjerner det dyre mellemled og sætter dig i direkte forbindelse med de bedste IT konsulenter. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser, ratingsystemer og personlig rådgivning.

Vores Time-To-Hire er i gennemsnit 5 dage fra vi starter processen, til der er indgået kontrakt med en IT konsulent. Så takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de IT konsulenter som de står og mangler. Worksome sørger for at alle formaliteterne, kontrakt og betalingsløsning er på plads så du blot skal fokusere på at få din opgave løst. De fleste IT konsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Hire adwords managers and ppc freelancers
integrerer freelancere med dine fastansatte

Er du selv en kompetencestærk IT konsulent?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT konsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige IT konsulenter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance IT konsulenter ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  IT konsulent profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Worksome was faster than the alternatives we normally use"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director and Executive for the IT-department, D/S Norden., D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?