Worksome er Danmarks største platform for professionelle IT konsulenter. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte IT konsulenter indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

IT konsulenter i Worksome

Nicolai

IT consultant with a strong focus on architecture and...

Web Development
software development
php
mysql
javascript
typescript

Erfaring: 10 - 14 år

Kim

SharePoint Konsulent og Udvikler

SharePoint
SharePoint Development
SharePoint Framework

Erfaring: 10 - 14 år

Martin

IT konsulent og teknisk projektleder med speciale i...

it infrastructure
Office 365
Azure
Skype for business
IT teknisk projektledelse

Erfaring: 15 - 24 år

Find flere IT konsulenter

Få gratis adgang

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Worksome was faster than the alternatives we normally use"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director and Executive for the IT-department, D/S Norden., D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

Worksome –  Danmarks største platform for professionelle IT KONSULENTER

Vi har udvalgt Danmarks dygtigste IT konsulenter

Worksome er en digital platform som giver danske virksomheder lynhurtig adgang til dygtige IT konsulenter som imødekommer lige netop dit behov. Vores IT konsulenter har specialiseret viden inden for alt fra kompleks IT projektledelse til softwareudvikling, Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang. Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede kandidater inden for 24 timer med markedets laveste fee. Alle vores profiler har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring (Vores IT konsulenter har i gennemsnit 8 års erfaring). Grunden til at flere og flere IT konsulenter vælger en karriere gennem Worksome er fleksibiliteten og fordelene ved en nyskabende og transparent forretningsmodel.

Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Worksome benyttes i dag af flere tusinde danske og internationale virksomheder, og vi tilbyder løsninger til både små, mellemstore, samt store virksomheder, som foretrækker at indgå rammeaftaler for at sikre leverancen af dygtigeIT konsulenter til en konkurrencedygtig pris.

Freelance konsulent, it-konsulent, forretningskonsulent, projektleder, virksomhed, worksome
it konsulenter

Den effektive vej til den rette IT konsulent

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible IT konsulenter. Med Worksome’s teknologi sikrer du, at få adgang til en stor pulje af IT konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse IT konsulenter kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige IT konsulent på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Det tager i gennemsnit 5 dage at finde en dygtig IT konsulent fra dit job publiceres, til der er indgået kontrakt med en konsulent. Så takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de IT konsulenter som de står og mangler. Vi sørger for at alle formaliteterne, kontrakt og fakturaer/kreditkortbetaling er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste IT konsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

vores platform gør det muligt at skaffe freelance app-udviklere nemt og hurtigt
matcher 5 udvalgte konsulenter til dit projekt på 24 timer - gratis og uforpligtende.

Er du selv en kompetencestærk IT konsulent?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT konsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance IT konsulenter ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  IT konsulent profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dine kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?