Worksome er Danmarks største platform for professionelle Angular-udviklere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte Angular-udviklere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Angular-udviklere i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Ulrich

Årslev, Danmark

Experienced Umbraco developer

umbraco
asp.net c#
Microsoft SQL
Administrative web applications
Angular
css

Erfaring: 15 - 24 år

Med mere end 11 års erfaring med umbraco (8 år som selvstændig) kender jeg hver en krog af CMS'et... alt fra komplekse custom datatyper til...

Emil

Aarhus V, Danmark

Datalog, specialist i software-udvikling

Infrastruktur
Data mining
Cloud
javascript
Wordpress
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har altid været passioneret omkring computere, så mit valg af studie faldt naturligt på datalogi efter gymnasiet. Jeg har i dag en...

Find flere Angular-udviklere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Angular-udvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante udviklere.

For alle Angular-udviklere

Uanset om jeres behov er Angular.js, Javascript, Front-end, MVC - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your udviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Tusindvis af danske og internationale virksomheder bruger i dag Worksome til at finde specialister

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

Worksome –  Danmarks største platform for professionelle IT KONSULENTER

Vi har udvalgt Danmarks dygtigste Angular-udviklere

Worksome er en digital platform som giver danske virksomheder lynhurtig adgang til dygtige Angular-udviklere som imødekommer lige netop dit behov. Vores Angular-udviklere har specialiseret viden inden for alt fra kompleks IT projektledelse til softwareudvikling, Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang. Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede kandidater inden for 24 timer med markedets laveste fee. Alle vores profiler har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring (Vores Angular-udviklere har i gennemsnit 8 års erfaring). Grunden til at flere og flere Angular-udviklere vælger en karriere gennem Worksome er fleksibiliteten og fordelene ved en nyskabende og transparent forretningsmodel.

Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens. Worksome benyttes i dag af flere tusinde danske og internationale virksomheder, og vi tilbyder løsninger til både små, mellemstore, samt store virksomheder, som foretrækker at indgå rammeaftaler for at sikre leverancen af dygtigeAngular-udviklere til en konkurrencedygtig pris.

Freelance konsulent, it-konsulent, forretningskonsulent, projektleder, virksomhed, worksome
it konsulenter

Den effektive vej til den rette Angular-udvikler

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible Angular-udviklere. Med Worksome’s teknologi sikrer du, at få adgang til en stor pulje af Angular-udviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse Angular-udviklere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige Angular-udvikler på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Det tager i gennemsnit 5 dage at finde en dygtig Angular-udvikler fra dit job publiceres, til der er indgået kontrakt med en konsulent. Så takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de Angular-udviklere som de står og mangler. Vi sørger for at alle formaliteterne, kontrakt og fakturaer/kreditkortbetaling er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste Angular-udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

vores platform gør det muligt at skaffe freelance app-udviklere nemt og hurtigt
matcher 5 udvalgte konsulenter til dit projekt på 24 timer - gratis og uforpligtende.

Er du selv en kompetencestærk Angular-udvikler?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste Angular-udviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance Angular-udviklere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for jeres behov. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  Angular-udvikler profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for netop dine kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?