Worksome er Danmarks største platform for professionelle IT projektledere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte IT projektledere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

IT projektledere i Worksome

Niels

Copenhagen S, Danmark

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

IT teknisk projektledelse
Agil projektledelse
Scrum
Offshore
Projektledelse
C#

Erfaring: 10 - 14 år

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder. Kan desuden fungere som...

Ivan

Nyborg, Danmark

It Arkitekt og udvikler

softwareudvikling
IT Arkitekt
C#
C# programmør
html5
Azure

Erfaring: 25 - 40 år

Opbygge IT-løsninger til enkle og komplekse udfordringer. Udvikle løsningen, hovedsageligt inden Microsofts teknologier. Inklusiv Azure hvor jeg...

Casper

Vejle, Danmark

IT-elektronikingeniør inden for Hardware og Software

Azure
Windows Server og klienter
Mobile Applikationer
app og webudvikling
Microsoft SQL
softwareudvikling

Erfaring: 10 - 14 år

Innovative IT developer with strong analytical skills. I am strongly motivated by the opportunity of using my analytical skills in...

Find flere IT projektledere

Få gratis adgang

Find jeres næste

IT projektleder på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante IT projektledere.

For alle IT projektledere

Uanset om jeres behov er Agil projektledelse, PRINCE2, SCRUM, ITIL, SAFe, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres IT projektledere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE IT projektledere

Find Danmarks dygtigste IT projektledere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til IT projektledere som imødekommer lige netop jeres behov. Vores IT projektledere er specialiseret inden for kompetencer lige fra SCRUM til ITIL. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores IT projektledere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Find danmarks dygtigste freelance IT-projektleder på worksome
På worksome kan du finde danmarks bedste freelance IT-projektledere

Den effektive vej til den rette IT projektleder

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible IT projektledere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af IT projektledere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse IT projektledere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige IT projektleder på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de IT projektledere som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste IT projektledere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Worksome har markedets laveste pris for freelance IT-projektledere

Er du selv en kompetencestærk IT projektleder?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT projektledere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige IT projektledere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance IT projektledere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT projektleder. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  IT projektleder profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Tusindvis af danske og internationale virksomheder bruger i dag Worksome til at finde specialister

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til:

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til:

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til:

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til:

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?