Brug for en freelance IT projektleder?

Agil projektledelse PRINCE2 SCRUM ITIL SAFe Og meget mere...

Vores udvalgte IT projektledere står klar til at byde på dit projekt nu
Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste IT projektledere. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste IT projektledere

3 aktuelle eksempler på IT projektledere i Worksome

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

Niels Brinch, Copenhagen S, Danmark

IT teknisk projektledelse, Agil projektledelse, Scrum, Offshore, Projektledelse, C#

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder.…

Freelance web developer.

Thomas Brix, Gentofte, Danmark

Drupal, Webudvikling, Php, Html5, Javascript, Mysql

Since starting as self-employed with Sweetlemon in 1999, I have been delivering web solutions for…

It-ledelse | procesoptimering | Projektstyring | Scrum | GDPR | .NET | MDM | VDI | EDI | Navision | Udvikling | XML

Esben R. Nielsen, Vojens, Danmark

Projektledelse, System Integration, EDI, Procesoptimering, Business Case, Softwareudvikling

Jeg er lige sprunget ud som freelancer fra fastansat, hvor jeg har arbejdet som it-programmør…Find flere IT projektledere

Få gratis adgang

Find jeres næste IT projektleder på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante IT projektledere.


For alle IT projektledere

Uanset om jeres behov er Agil projektledelse, PRINCE2, SCRUM, ITIL, SAFe, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres IT projektledere og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Find Danmarks dygtigste IT projektledere

Worksome er en digital platform som giver dig og din virksomhed lynhurtig adgang til erfarne IT projektledere, som står klar til at tilbyde kompetencestærk arbejdskraft til at lede jeres kommende IT projekt. Uanset hvilken IT projektleder stilling I ønsker besat i jeres virksomhed sørger Worksome for, at finde den rette freelancer til jeres kommende projekter. Vi tilbyder IT projektledere med stærke kompetencer inden for mange forskellige arbejdsområder.

Hastighed & kvalitet er nøglen til succes

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig IT projektleder. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette IT projektleder. Så snart IT projektleder ansættelser tager for lang tid forsinkes kritiske projekter og dette stopper virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved hurtigt at sikre det bedste match mellem virksomhed og IT projektleder. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible IT projektledere som ønsker at arbejde freelancebaseret og vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

Den oppustelige freelance organisation

Worksome står klar til at hjælpe din virksomhed når I har brug for særlig ledelsesmæssig arbejdskraft eller når I er udfordret pga. manglende arbejdskraft. Fordelen ved brug af freelance IT projektledere er, at din virksomhed nemt kan have flere bolde i luften ad gangen. Ved hjælp af dygtige IT projektledere kan alle projekter følges til dørs i tide. Således sikre Worksome dig og din virksomhed adgang til kompetencestærke IT projektledere og dette forhindrer at projekter bliver sat på standby pga. manglende ressourcer til at gennemføre. Derudover arbejder vores IT projektledere som selvstændige og tilbyder således virksomheder en mere fleksibel og alsidig arbejdskraft i forhold til faste IT projektleder stillinger som hyres gennem et IT konsulenthus.

Effektive IT-løsninger kræver den rette IT projektleder som katalysator

Worksome giver direkte adgang til en hurtigt voksende masse af højt kvalificerede og fleksible IT projektledere på ingen tid! Med Worksome’s teknologi  sikrer du at få adgang til en stor pulje kvalificerede IT projektledere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig. Du får tilmed muligheden for nemt at navigere på tværs af særlige ledelses kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings. På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee.

Hvordan finder du IT projektledere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled og går udenom konsulenthuse som en nødvendig ressource. Med et administrationsfee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde de rette IT projektledere. De fleste IT projektledere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. Vores IT projektledere vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle konsulenthuse og IT-bureauer er Worksome en digital platform som tillader IT projektledere selv at være herre over deres egen karriere.

________________________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk IT projektleder?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT projektledere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige IT projektledere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for IT projektledere og imødekommer virksomheders behov for konkurrencedygtig og ledelsesmæssig IT-ekspertise lige her og nu!

Start din freelance karriere gennem Worksome!

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som IT projektleder. Som IT projektleder gennem Worksome undgår du, at være ansat og styret af et bureau eller IT-konsulenthus. Du udlejer derved selv din arbejdskraft til virksomheder der står og mangler en IT projektleder som dig! I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig IT projektleder-profil som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine ledelsesmæssige IT-kompetencer.

Jeres projekt passer til Worksome

Virksomheder har en evig udfordring i at justere ressourcer til akutte behov.

Få konkurrencefordele med et fleksibelt team, der kan træde til, når I har mest brug for det. Worksome har en stor database med freelance projektledere fra forskellige brancher som tilbyder stærke kompetencer inden for mange forskellige arbejdsområder.


Apps og web

Find webudviklere og mobiludviklere, der kan producere jeres avancerede digitale kampagner på tværs af devices.


IT Projektledelse

IT-tunge projektledere med teknisk baggrund og selvstændig løsning af opgaver


Integration til ERP

Find en konsulent til den overordnede arkitektur eller få hjælp til den konkrete drift og implementering.


Digital marketing

SEO, Facebook og Adwords er blandt de mest efterspurgte kompetencer i Worksome. Nutidens ressourcer arbejder som freelancere bl.a. via Worksome.

 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt IT projektledere, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både IT projektledere og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Vores udvalgte IT projektledere står klar til at byde på dit projekt nu

Få gratis adgang

Find IT projektledere tæt på dig