Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste IT sikkerhedskonsulenter. Vores algoritme matcher relevante IT sikkerhedseksperter, som byder ind på din opgave nemt, hurtigt og med fuld transparens. Det tager 5 minutter at komme i gang, og det er 100% gratis og uforpligtende.

3 aktuelle eksempler på

IT sikkerhedskonsulenter i Worksome

Ivan

Nyborg, Danmark

It Arkitekt og udvikler

softwareudvikling
IT Arkitekt
C#
C# programmør
html5
Azure

Erfaring: 25 - 40 år

Opbygge IT-løsninger til enkle og komplekse udfordringer. Udvikle løsningen, hovedsageligt inden Microsofts teknologier. Inklusiv Azure hvor jeg...

Morten

Vanløse, Danmark

Hjælper virksomheder med at blive klar til EU...

EU-GDPR
it-sikkerhed
Project Management
Agile
Agil projektledelse
IT Strategi

Erfaring: 15 - 24 år

Hjælper virksomheder med at blive klar til overholdelse af EU persondataforordning, som finder anvendelse 25. maj 2018. Partner og...

Tróndur

Frederiksberg, Danmark

Marketing/ Sales/ IT &Projects/ Innovation

app og webudvikling
Marketing
Projektledelse
IT drift og brugersupport
IT forretningskonsulent
B2B Sales

Erfaring: 10 - 14 år

I'm a business professional in the sense, that it's not just something I do, but a part of who I am. My grounding life philosophy understates, that I...

Find flere IT sikkerhedskonsulenter

Få gratis adgang

Find jeres næste

IT sikkerhedskonsulent på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante IT sikkerhedskonsulenter.

For alle IT sikkerhedskonsulenter

Uanset om jeres behov er IT sikkerhed, Penetrationstest, Sikkerhedsanalyse, IT politik og persondataforordning, IT governance, Softwaresikkerhed, Netværkssikkerhed, Systemsikkerhed - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres IT sikkerhedskonsulenter og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE IT sikkerhedskonsulenter

Find Danmarks dygtigste IT sikkerhedskonsulenter

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til IT sikkerhedskonsulenter som imødekommer lige netop jeres behov. Vores IT sikkerhedskonsulenter er specialiseret inden for kompetencer lige fra sikkerhedsanalyse til IT governance. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores IT sikkerhedskonsulenter 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

freelance økonomien
Worksome's platform tilbyder freelance IT sikkerhedskonsulenter til markedets laveste fee

Den effektive vej til den rette IT sikkerhedskonsulent

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible IT sikkerhedskonsulenter. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af IT sikkerhedskonsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse IT sikkerhedskonsulenter kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige IT sikkerhedskonsulent på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de IT sikkerhedskonsulenter som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste IT sikkerhedskonsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Worksomes IT konsulenter har gennemsnitligt 8 års erfaring

Er du selv en kompetencestærk IT sikkerhedskonsulent?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT sikkerhedskonsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige IT sikkerhedskonsulenter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance IT sikkerhedskonsulenter ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT sikkerhed. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  IT sikkerhedskonsulent profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?