Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste IT sikkerhedskonsulenter. Vores algoritme matcher relevante IT sikkerhedseksperter, som byder ind på din opgave nemt, hurtigt og med fuld transparens. Det tager 5 minutter at komme i gang, og det er 100% gratis og uforpligtende.

3 aktuelle eksempler på

IT sikkerhedskonsulenter i Worksome

Ivan

Nyborg, Danmark

It Arkitekt og udvikler

softwareudvikling
IT Arkitekt
C#
C# programmør
html5
Azure

Erfaring: 25 - 40 år

Opbygge IT-løsninger til enkle og komplekse udfordringer. Udvikle løsningen, hovedsageligt inden Microsofts teknologier. Inklusiv Azure hvor jeg...

Morten

Vanløse, Danmark

Hjælper virksomheder med at blive klar til EU...

EU-GDPR
it-sikkerhed
Project Management
Agile
Agil projektledelse
IT Strategi

Erfaring: 15 - 24 år

Hjælper virksomheder med at blive klar til overholdelse af EU persondataforordning, som finder anvendelse 25. maj 2018. Partner og...

Sune

Herlev, Danmark

Motiverende leder, skarp udvikler med forretningsforståelse

node.js
Vue.js
fullstack
app og webudvikling
interim ledelse
Agil projektledelse

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg går godt i spænd med de fleste, har let ved at danne mig et overblik og kan enten sætte retningen for et team eller selv udvikle de løsninger...

Find flere IT sikkerhedskonsulenter

Få gratis adgang

Find jeres næste

IT sikkerhedskonsulent på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante IT sikkerhedskonsulenter.

For alle IT sikkerhedskonsulenter

Uanset om jeres behov er IT sikkerhed, Penetrationstest, Sikkerhedsanalyse, IT politik og persondataforordning, IT governance, Softwaresikkerhed, Netværkssikkerhed, Systemsikkerhed - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres IT sikkerhedskonsulenter og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Worksome giver din virksomhed det rette match med de dygtigeste IT sikkerhedskonsulenter i Danmark

Mangler du en forretningsIT sikkerhed eller IT-IT sikkerhed? Her finder du IT sikkerhedskonsulenter med kompetencer og know-how lige fra management consulting til interim ledelse. Worksome omfavner en bred gruppe IT sikkerhedskonsulenter som tilbyder din virksomhed mange forskellige kompetencer. Worksome matcher specifikke IT sikkerhedskonsulenter med særlige kompetencer, som din virksomhed netop står og mangler.

Den hurtigste vej til højtkvalificerede IT sikkerhedskonsulenter

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer! Worksome er en digital platform der giver dig adgang til IT sikkerhedskonsulenter med erfaring og nutidige kompetencer. Vores IT sikkerhedskonsulenter er nøje udvalgt og har i gennemsnit 15 års erfaring. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke, hvor du undgår forsinkende og fordyrende mellemled.

Adgang til selvstændige IT sikkerhedskonsulenter

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe IT sikkerhedskonsulenter. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige IT sikkerhedskonsulenter. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af IT sikkerhedskonsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome’s platform giver dig maksimalt overblik over de kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Worksome tilbyder IT sikkerhedskonsulenter med følgende kompetencer

  • IT sikkerhed
  • Penetrationstest
  • Sikkerhedsanalyse
  • IT politik og persondataforordning
  • IT governance
  • Softwaresikkerhed
  • Netværkssikkerhed
  • Systemsikkerhed
  • Og meget mere – kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige IT sikkerhed til dit projekt.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en dygtig og højtkvalificeret IT sikkerhedskonsulent?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige IT sikkerhedskonsulenter, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med, at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi.

Du får tilmed muligheden for at spare en stor portion penge ved at gå udenom dyre IT sikkerhedhuse. Worksome tager blot 4% i administrationsfee og det betyder, at vi har markedets laveste administrationsfee. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste IT sikkerhedskonsulenter

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?