Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste IT sikkerhedskonsulenter. Vores algoritme matcher relevante IT sikkerhedseksperter, som byder ind på din opgave nemt, hurtigt og med fuld transparens. Det tager 5 minutter at komme i gang, og det er 100% gratis og uforpligtende.

3 aktuelle eksempler på

IT sikkerhedskonsulenter i Worksome

Rasmus

Cybersecurity Consultant

Pentest
Penetration test
Hacking
Offensive security
Information Security
Cyber Security

Erfaring: 1 - 4 år

Lars

IT-konsulent og teknisk projektleder

IT Konsulent
Ledersparring
IT Drift
Kontraktstyring
IT-arkitektur
IT teknisk projektledelse

Erfaring: 15 - 24 år

Ivan

IT Arkitekt & FullStack .Net udvikler

softwareudvikling
IT Arkitekt
C#
C# programmør
html5
Azure

Erfaring: 25 - 40 år

Find flere IT sikkerhedskonsulenter

Få gratis adgang

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE IT sikkerhedskonsulenter

Find Danmarks dygtigste IT sikkerhedskonsulenter

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til IT sikkerhedskonsulenter som imødekommer lige netop jeres behov. Vores IT sikkerhedskonsulenter er specialiseret inden for kompetencer lige fra sikkerhedsanalyse til IT governance. Worksome er en digital platform som bygger på åbenhed og transparens og vores matching algoritme sikrer dig den rigtige konsulent hver gang.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores IT sikkerhedskonsulenter 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

freelance økonomien
freelancekonsulent

Den effektive vej til den rette IT sikkerhedskonsulent

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible IT sikkerhedskonsulenter. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af IT sikkerhedskonsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse IT sikkerhedskonsulenter kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige IT sikkerhedskonsulent på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de IT sikkerhedskonsulenter som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste IT sikkerhedskonsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Worksomes IT konsulenter har gennemsnitligt 8 års erfaring

Er du selv en kompetencestærk IT sikkerhedskonsulent?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste IT sikkerhedskonsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige IT sikkerhedskonsulenter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance IT sikkerhedskonsulenter ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT sikkerhed. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  IT sikkerhedskonsulent profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?