Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre fleksibel arbejdskraft indenfor IT og digitalisering. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste React-udviklere

3 aktuelle eksempler på

React-udviklere i Worksome

Pætur

København S, Danmark

React Native developer, web-certified

javascript
React Native
iOS
Android
swift
fullstack

Erfaring: 5 - 9 år

Mit speciale er at bygge mobile apps i React Native til iOS og Android. Derudover udvikler jeg backends i .NET Core og web apps i React. Jeg er...

Emil

Aarhus V, Danmark

Datalog, specialist i software-udvikling

Infrastruktur
Data mining
Cloud
javascript
Wordpress
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har altid været passioneret omkring computere, så mit valg af studie faldt naturligt på datalogi efter gymnasiet. Jeg har i dag en...

Andreas

København NV, Danmark

Digital product designer og udvikler med styrke indenfor...

webudvikling
webdesign
frontend udvikling
Rapid Prototyping
javascript
css

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg brænder for at bygge og designe indbydende, troværdige og brugbare digitale oplevelser. Uddannet fra Danmarks Medie & Journalisthøjskole i...

Find flere React-udviklere

Søg

Find jeres næste

React-udvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante udviklere.

For alle React-udviklere

Uanset om jeres behov er React.js, Frontend, Node.js, Javascript, React native - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your udviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Landets dygtigste React-udviklere!

Og markedets laveste fee! Her finder du konsulenter med med IT-kompetencer og know-how lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling

Hos Worksome modtager du i gennemsnit 5 CV’er indenfor 24 timer! Worksome er en digital platform som giver dig markedets letteste og hurtigste adgang til en dygtig React-udvikler med nutidige spidskompetencer og dokumenteret IT erfaring. Vores IT konsulenter har i gennemsnit 8 års erfaring og vælger Worksome pg.a. vores innovative og nyskabende forretningsmodel. Modsat de traditionelle IT-konsulenthuse er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Worksome er den nemmeste vej til en god React-udvikler

Worksome udfordrer de traditionelle IT-konsulenthuse og giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende IT-talentmasse. Worksome’s teknologi  sikrer at du får adgang til en stor pulje af React-udviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome er designet til at at give dig maksimalt overblik over de IT-kompetencer som er til rådighed og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvad betaler du for en React-udvikler i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled som tager op til 50% oveni den løn som ender hos freelance medarbejderen. Med et fee på kun 4% er Worksome suverent markedsleder på pris, samtidig med at kvaliteten sikres i vores grundige screeningprocess og af ratings. Via den teknologiske platform kan Worksome tilbyde virksomheder en ny, smartere og hurtigere måde at finde præcis den React-udvikler som de står og mangler. De fleste React-udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste IT rekrutteringsløsning på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5.1 dage at finde en dygtig React-udvikler fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt. Med traditionelle rekrutteringsløsninger, oplever de fleste virksomheder en “time to hire” på op til 4 måneder, hvilket forsinker kritiske projekter og sænker virksomhedens vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match, samt adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible medarbejdere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er trænet til at skabe værdi lynhurtigt.

Flere og flere IT talenter vælger Worksome

Flere og flere IT talenter fravælger en traditionel fastansættelse som karrierevej. De sætter pris på fleksibiliteten og friheden som følger med en karriere som freelance IT konsulent. Dog har adgangen til den del af arbejdsstyrken som arbejder fleksibelt (som freelancere) været præget af dyre mellemled og lille transparens hvad angår pris og kvalitet. Virksomheder som absolut vil have teams bestående af faste IT medarbejdere vil i fremtiden stå svagere, end virksomheder som åbner døren for at sammensætte dynamiske teams bestående af både freelance IT konsulenter og fastansatte. Det stiller nye krav til ledelse. Fremtidens leder er bekvem ved at drive teams på tværs af faggrupper og professioner, lokation og tid.

Worksome som løsning på IT-talentmanglen

Ifølge CBS har en stigende mængde danske virksomheder udfordringer med at finde de IT kompetencer de har brug for. I Danmark mangler der nu over 3000 IT-specialister og det forudsiges at vi vil mangle 19.000 IT-talenter i år 2030. Det stiller Danmark overfor en stor udfordring eftersom IT talenter en af de vigtigste talentpuljer. 38% af virksomhederne oplever at manglen på IT kompetencer har en direkte negativ konsekvens på forretningen. Det er denne udfordring som Worksome nu sætter sig for at løse med et innovativt og attraktivt tilbud til virksomheder som mangler IT-talent. Ved at give lettere adgang til den fleksible del af arbejdsstyrken, herunder IT konsulenter, hjælper vi danske virksomheder med at få lettere adgang til IT kompetencer.

Worksome giver lettere adgang til din næste IT medarbejder

Worksome har en vision om at give let, gratis og hurtig adgang til den voksende pulje af arbedstyrken, som ikke er til rådighed på markedet for fastansættelser, hvoraf IT konsulenter er én af de hurtigst voksende. Denne pulje er typisk erfaren, højt kvalificeret og velbevandret i at skabe hurtig værdi. Det betyder, at du som virksomhed åbner for endnu en kanal til rekruttering af kritiske IT kompetencer. Du kan således både kan benytte traditionelle rekrutteringskanaler, samt nye kanaler til rekruttering af fleksible IT konsulenter via Worksome.

Er du selv React-udvikler?

Så tilmeld dig Worksome i dag og vær med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Hos Worksome bliver du en del af et voksende netværk af dygtige React-udviklere, freelancere og specialister som ønsker at være i førersædet når det angår deres egen karriere. Worksome arbejder ihærdigt for at du kan få opbygget en troværdig online profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Vi har markedets laveste administrationsfee på kun 4% så du ikke skal aflevere en stor portion penge til et dyrt konsulenthus. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?