Worksome er Danmarks største platform for professionelle danskboende konsulenter - direkte uden dyre mellemled!

3 aktuelle eksempler på

Konsulenter i Worksome

Kaelea

Freelance Art Director/Designer

Art Direction
graphic design
Visual Identity
digital design
Print design
Fashion Design

Erfaring: 15 - 24 år

Kasper

UX Developer med flair for grafisk design

UX Design
UI / UX designer
UX
User Experience
user experience design
ReactJs

Erfaring: 5 - 9 år

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Find flere konsulenter

Få gratis adgang

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE konsulenter

Find Danmarks dygtigste konsulenter

Mangler du en forretningskonsulent eller IT-konsulent? Her finder du konsulenter med kompetencer og know-how lige fra management consulting til interim ledelse. Worksome omfavner en bred gruppe konsulenter som tilbyder din virksomhed mange forskellige kompetencer. Worksome matcher specifikke konsulenter med særlige kompetencer, som din virksomhed netop står og mangler.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores konsulenter 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Freelance konsulent, it-konsulent, forretningskonsulent, projektleder, virksomhed, worksome
Freelance konsulent, it-konsulent, forretningskonsulent, projektleder, virksomhed, worksome

Den effektive vej til den rette konsulent

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible konsulenter. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse konsulenter kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige konsulent på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de konsulenter som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste konsulenter på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Freelance konsulent, it-konsulent, forretningskonsulent, projektleder, virksomhed, worksome

Er du selv en kompetencestærk konsulent?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste konsulenter samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige konsulenter og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance konsulenter ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for konsulent. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  konsulent profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?