Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste Android-programmører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste programmører!

3 aktuelle eksempler på

Android-programmører i Worksome

Pætur

København S, Danmark

React Native developer, web-certified

javascript
React Native
iOS
Android
swift
fullstack

Erfaring: 5 - 9 år

Mit speciale er at bygge mobile apps i React Native til iOS og Android. Derudover udvikler jeg backends i .NET Core og web apps i React. Jeg er...

Casper

Vejle, Danmark

Diplomingeniør - IT-elektronik inden for Hardware og...

Azure
Windows Server og klienter
Mobile Applikationer
app og webudvikling
Microsoft SQL
softwareudvikling

Erfaring: 10 - 14 år

Innovative IT developer with strong analytical skills. I am strongly motivated by the opportunity of using my analytical skills in an environment...

Mads

København Ø, Danmark

Skarp og Analytisk M.Sc. stud. I datalogi

python
.Net
C#
linux
softwareudvikling
backend

Erfaring: Studerende

Jeg studerer i øjeblikket til en kandidatgrad i datalogi på Københavns Universitet. Jeg har i 4 år haft fag-relevante studiejob, som IT-konsulent...

Find flere Android-programmører

Få gratis adgang

Find jeres næste

Android-programmør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante programmører.

For alle Android-programmører

Uanset om jeres behov er android apps, mobil og tablet, Google Play store, rådgivning - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your programmører og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste Android-programmører

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til Android-programmører som imødekommer lige netop jeres behov. det hele indebærer mange forskellige programeringssprog som matcher hver enkelt Android-programmør’s særlige kompetenceområder og know-how. Vores Android-programmører er specialiseret inden for IT-kompetencer lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling. 

Transparent søgning inden for det hele

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedet laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores Android-programmører 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette Android-programmør

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible Android-programmører. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af Android-programmører i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du Android-programmører i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de Android-programmører som de står og mangler. De fleste Android-programmører på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig Android-programmør. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette Android-programmør. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomhed og Android-programmører.  Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible Android-programmører, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk Android-programmør?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste Android-programmører samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige Android-programmører og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance Android-programmører ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Start din karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for det hele. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  Android-programmør profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?