Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste React-programmører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste programmører!

3 aktuelle eksempler på

React-programmører i Worksome

Pætur

København S, Danmark

React Native developer, web-certified

javascript
React Native
iOS
Android
swift
fullstack

Erfaring: 5 - 9 år

Mit speciale er at bygge mobile apps i React Native til iOS og Android. Derudover udvikler jeg backends i .NET Core og web apps i React. Jeg er...

Emil

Aarhus V, Danmark

Datalog, specialist i software-udvikling

Infrastruktur
Data mining
Cloud
javascript
Wordpress
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har altid været passioneret omkring computere, så mit valg af studie faldt naturligt på datalogi efter gymnasiet. Jeg har i dag en...

Malthe

København N, Danmark

Videoproduktion, 3d-animation og webudvikling

Udvikling og produktion af video
webudvikling
produktion af hjemmeside
filmklipper
video
3D Animation

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg er medejer af en mindre virksomhed, der specialiserer sig i visuel kommunikation. Vi arbejder med webudvikling, design og grafisk content som 3D...

Find flere React-programmører

Få gratis adgang

Find jeres næste

React-programmør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante programmører.

For alle React-programmører

Uanset om jeres behov er react, frontend, node, javascript, react native - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your programmører og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste React-programmører

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til React-programmører som imødekommer lige netop jeres behov. jeres behov indebærer mange forskellige programeringssprog som matcher hver enkelt React-programmør’s særlige kompetenceområder og know-how. Vores React-programmører er specialiseret inden for IT-kompetencer lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling. 

Transparent søgning inden for jeres behov

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedet laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores React-programmører 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette React-programmør

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible React-programmører. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af React-programmører i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du React-programmører i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de React-programmører som de står og mangler. De fleste React-programmører på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig React-programmør. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette React-programmør. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomhed og React-programmører.  Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible React-programmører, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk React-programmør?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste React-programmører samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige React-programmører og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance React-programmører ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Start din karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for jeres behov. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  React-programmør profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?