Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste webprogrammører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste programmører!

3 aktuelle eksempler på

Webprogrammører i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Thomas

Gentofte, Danmark

Freelance web developer.

Drupal
webudvikling
php
html5
javascript
mysql

Erfaring: 15 - 24 år

Since starting as self-employed with Sweetlemon in 1999, I have been delivering web solutions for a lot of different customers, on a lot of different...

Sebastian

Randers C, Danmark

Erfaren programmør med speciale i PHP/Laravel

laravel
programmering
php
API
Backend udvikler
javascript

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg brænder for at udvikle komplekse IT-løsninger, der sparer tid, penge og ressourcer for virksomheder. Jeg har haft en del opgaver hvor jeg...

Find flere webprogrammører

Få gratis adgang

Find jeres næste

Webprogrammør på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante programmører.

For alle webprogrammører

Uanset om jeres behov er web programmering, frontend, backend, HTML/CSS/Javascript, - Worksome can help you.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

Find your programmører og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste webprogrammører

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til webprogrammører som imødekommer lige netop jeres behov. jeres behov indebærer mange forskellige programeringssprog som matcher hver enkelt webprogrammør’s særlige kompetenceområder og know-how. Vores webprogrammører er specialiseret inden for IT-kompetencer lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling. 

Transparent søgning inden for jeres behov

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedet laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores webprogrammører 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette webprogrammør

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible webprogrammører. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af webprogrammører i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du webprogrammører i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de webprogrammører som de står og mangler. De fleste webprogrammører på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig webprogrammør. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette webprogrammør. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomhed og webprogrammører.  Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible webprogrammører, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk webprogrammør?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste webprogrammører samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige webprogrammører og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance webprogrammører ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Start din karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for jeres behov. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  webprogrammør profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?