Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste rådgivende ingeniører. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste rådgivende ingeniører

3 aktuelle eksempler på

Rådgivende ingeniører i Worksome

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Jesper

Freelance Motion Graphics Designer

motion graphics
Motion Graphics Design
Undervisning
Rådgivning
teknisk rådgivning
Adobe After Effects

Erfaring: 15 - 24 år

Jens

Softwareudvikler med speciale i håndtering, analyse og...

Data Science
microsoft azure
backend
machine learning
python
Scala

Erfaring: 5 - 9 år

Find flere rådgivende ingeniører

Få gratis adgang

VI ER DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE rådgivende ingeniører

Find Danmarks dygtigste rådgivende ingeniører

På Worksome giver vi adgang til dygtige rådgivende ingeniører som arbejder inden for mange forskellige områder. Vores rådgivende ingeniører har bl.a. kompetencer inden for byggebranchen samt miljø- og energisektoren. Hvis din virksomhed har brug for hjælp til tekniske emner er det som oftest også rådgivende ingeniører, der er de rette til at udføre den slags opgaver.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores rådgivende ingeniører 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Civil ingeniør, freelance ingeniør, platform, worksome, virksomhed
Freelance ingeniør, rådgivende ingeniør, tech, worksome, virksomhed

Den effektive vej til den rette rådgivende ingeniør

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible rådgivende ingeniører. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af rådgivende ingeniører i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse rådgivende ingeniører kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige rådgivende ingeniør på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de rådgivende ingeniører som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste rådgivende ingeniører på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Freelance ingeniør, rådgivende ingeniør, tech, worksome, virksomhed

Er du selv en kompetencestærk rådgivende ingeniør?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste rådgivende ingeniører samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige rådgivende ingeniører og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance rådgivende ingeniører ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for rådgivning. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  rådgivende ingeniør profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?