Worksome er Danmarks største rekrutteringsbureau for freelancere og konsulenter, bygget på en digital platform, som sikrer dig den rigtige rekruttering hver gang. Vi screener og udvælger hver kandidat blandt tusinder af præ-kvalificerede talenter. Få gratis adgang i dag og lad os hjælpe dig med at finde en dygtig freelancer eller konsulent på 24 timer.

3 aktuelle eksempler på

Freelancere og konsulenter i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Ulrich

Årslev, Danmark

Experienced Umbraco developer

umbraco
asp.net c#
Microsoft SQL
Administrative web applications
Angular
css

Erfaring: 15 - 24 år

Med mere end 11 års erfaring med umbraco (8 år som selvstændig) kender jeg hver en krog af CMS'et... alt fra komplekse custom datatyper til...

Pætur

København S, Danmark

React Native udvikler, web certificeret

javascript
React Native
iOS
Android
swift
fullstack

Erfaring: 5 - 9 år

Specialet er at bygge mobile apps i React Native til iOS og Android. Derudover udvikler jeg backends i .NET Core og web apps i React. Jeg er...

Find flere freelancere og konsulenter

Få gratis adgang

Find jeres næste

Freelancere og konsulenter på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante freelancere og konsulenter.

For alle freelancere og konsulenter

Uanset om jeres behov er IT specialister og udviklere, Projektledere, Ingeniører, Marketing specialister, Økonomi og finansfolk, Jurister, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres freelancere og konsulenter og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Tusindvis af danske og internationale virksomheder bruger i dag Worksome til at finde specialister

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"Freelancere vil altid være en del af min strategi"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til:

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til:

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til:

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til:

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til:

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Martin Glesner

CEO & founder, Apopro

Har brugt Worksome til:

SEODigital Marketing

Freelancere vil altid være en del af vores strategi. Du kommer i gang med det samme, og du ved, hvad det koster. Du skal ikke ud og have lavet en kontrakt. Det er hurtigere at komme i gang og det er hurtigere at vurdere, om folk gør det godt.

Se casen

Worksome – Danmarks største digitale rekrutteringsbureau

Står din virksomhed og mangler erfarne freelancere og konsulenter ? Worksome hjælper dig med at hyre de bedste freelancere og konsulenter med de stærkeste kompetencer.

Du vil få adgang til en stor pulje freelancere og konsulenter med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de er i stand til at gennemføre forskelligartede og løsningskrævende projekter.

Fremtidens rekrutteringsbureau

Tidligere har de fleste freelancere og konsulenter været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere freelancere og konsulenter tilbyder deres ekspertise som freelancere og konsulenter. Alle freelancere og konsulenter er fleksible og flytter med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder.

Transparent søgning efter højtkvalificerede freelancere og konsulenter

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til freelancere og konsulenter med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores freelancere og konsulenter er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle vikarbureauer er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder det laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige freelancere og konsulenter

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe freelancere og konsulenter. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige freelancere og konsulenter. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af freelancere og konsulenter i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig overblik over samtlige freelancere og konsulenter og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv freelancer eller konsulent?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren freelancere og konsulenter får du mulighed for, at blive freelance freelancere og konsulenter og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som værende en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance freelancere og konsulenter samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med at få opbygget en troværdig freelancere og konsulenter profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste freelancere og konsulenter i Danmark.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?