Worksome er Danmarks største platform for professionelle SEO specialister. Vi hjælper hundredevis af danske virksomheder med deres SEO opgaver. Få gratis adgang i dag og lad os hjælpe dig med at finde en dygtig SEO specialist på 24 timer.

3 aktuelle eksempler på

SEO specialister i Worksome

Emilie

Skarp journalistisk kommunikatør, content creator og...

Digital kommunikation
journalistik
tekstforfatter
kulturformidling
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 5 - 9 år

Caroline

Empatisk kommunikationskonsulent med speciale i content...

PR
Marketing
Social Media
copywriting
employer branding
Rekruttering

Erfaring: 1 - 4 år

Katrine

Kommunikationskonsulent og SEO tekstforfatter - primær...

SEO
kommunikation
Digital Marketing
online markedsføring
tekstforfatter
SEO tekster

Erfaring: 5 - 9 år

Find flere SEO specialister

Få gratis adgang

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer."

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Jeg er stor tilhænger af Worksome"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Mathias Støve Larsen

Marketingchef, Realmæglerne, Realmæglerne

Har brugt Worksome til

Grafisk Design

Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer. Det gjorde det nemt, hurtigt og effektivt at finde den rigtige til jobbet.

Se casen

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Matias Askvig

CEO, HelloSEO

Har brugt Worksome til

VideoSEODigital Marketing

Jeg er stor tilhænger af Worksome, da vi længe har manglet en god freelanceportal i Danmark med lokale specialister. Betalingen foregår tilmed gennem Worksome, hvilket giver en sikkerhed for både virksomhed og freelancer.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Find Danmarks dygtigste SEO specialister

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til SEO specialister som imødekommer lige netop jeres behov. Vores SEO specialister har nutidige og relevante spidskompetencer og dokumenteret erfaring. Alle SEO specialister på Worksome er udover det ambitiøse og motiverede og potentielt løsningen til jeres du’s problemstillinger.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede kandidater inden for 24 timer med markedets laveste fee. I gennemsnit har vores SEO specialister 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette SEO specialist

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible SEO specialister. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af SEO specialister i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse SEO specialister kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige SEO specialist på rekord tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de SEO specialister som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste SEO specialister på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Er du selv en kompetencestærk SEO specialist?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste SEO specialister samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige SEO specialister og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance SEO specialister ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for SEO. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  SEO specialist profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?