Worksome er Danmarks største platform for professionelle softwareudviklere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte softwareudviklere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Softwareudviklere i Worksome

Alex

Sofware developer looking for remote/online work.

.Net
C#
javascript
model-view-controller
user interface
model view controller

Erfaring: Nyuddannet

Egzon

Analytiker med stærke kompetencer indenfor udvikling og...

Data Analysis
DATA ANALYSE OG VISUALISERING
R
Big Data
excel
Rapportering

Erfaring: 1 - 4 år

Bjørn

Frontend udvikler med fokus på React.js og Vue.js

html5
javascript
html
css
react
frontend

Erfaring: 15 - 24 år

Find flere softwareudviklere

Få gratis adgang

DANMARKS STØRSTE PLATFORM FOR PROFESSIONELLE softwareudviklere

Find Danmarks dygtigste softwareudviklere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til softwareudviklere som imødekommer lige netop jeres behov. softwareudvikling indebærer mange forskellige programeringssprog som matcher hver enkelt softwareudvikler’s særlige kompetenceområder og know-how. Vores softwareudviklere er specialiseret inden for IT-kompetencer lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores softwareudviklere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Hos worksome har vi danmarks bedste softwareudviklere
Worksome tilbyder freelance softwareudviklere til markedets laveste fee

Den effektive vej til den rette softwareudvikler

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible softwareudviklere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af softwareudviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse softwareudviklere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige softwareudvikler på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og stadig spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de softwareudviklere som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste softwareudviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Hos worksome har vi danmarks bedste softwareudviklere

Er du selv en kompetencestærk softwareudvikler?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste softwareudviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige softwareudviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance softwareudviklere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for softwareudvikling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  softwareudvikler profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Vi fandt højt kvalificeret freelance arbejdskraft gennem Worksome"

"Worksome was faster than the alternatives we normally use"

"På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Jørgen Juul

Partner & Cloud Commander, CPH CLOUD

Har brugt Worksome til

Web & MarketingApp & Udvikling

Vi bruger Worksome, fordi vi synes det er fedt at få en specialist og bruge folk til det, de gør bedst. Vi har gennem Worksome fundet hjælp til både hjemmeside- og appudvikling og har et tredje projekt på vej også.

Se casen

Sture Freudenreich

Director and Executive for the IT-department, D/S Norden., D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

Eske Bo Rosenberg Knudsen

Research & Innovation Counsellor, DTU

Har brugt Worksome til

WebdesignWebudvikling

Gennem Worksome fik vi løst opgaven og endte med et slutprodukt, der oversteg vores forventninger. På Worksome får man sin opgave løst hurtigt og smertefrit.

Se casen

"Platform for it-specialister vil turbodigitalisere virksomheder"

Børsen, april 2018

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?