Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste softwareudviklere. Vi har Danmarks laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste programmører!

3 aktuelle eksempler på

Softwareudviklere i Worksome

Dennis

Farum, Danmark

C#, (Asp).NET (Core), MVC, T-SQL, Javascript, Dynamics CRM,...

C#
SQL Server
Data mining
javascript
html
css

Erfaring: 15 - 24 år

Primære områder er bl.a.: C#., (Asp).Net (Core), Mvc, MS-SQL Server, T-SQL, Dynamics CRM, Javascript, Angular, Jquery, Machine learning, C++, Web...

Niels

Copenhagen S, Danmark

Teknisk projektleder med udviklerbaggrund

IT teknisk projektledelse
Agil projektledelse
Scrum
Offshore
Projektledelse
C#

Erfaring: 10 - 14 år

Erfaring med mange projekter for ministerier, styrelser og andre offentlige og halvoffentlige virkomheder, samt detailkæder. Kan desuden fungere som...

Esben

Vojens, Danmark

It-ledelse | procesoptimering | Projektstyring | Scrum |...

Projektledelse
System Integration
EDI
Procesoptimering
Business Case
softwareudvikling

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er lige sprunget ud som freelancer fra fastansat, hvor jeg har arbejdet som it-programmør og senere it-projektleder/it-chef. Her har jeg...

Find flere softwareudviklere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Softwareudvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante softwareudviklere.

For alle softwareudviklere

Uanset om jeres behov er App udvikler, Sharepoint specialist, Softwareudvikler, Java udvikler, .NET / C# specialister, Webudvikler, PHP udvikler, IT arkitekt, React udvikler, Og meget mere... - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres softwareudviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste softwareudviklere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til softwareudviklere som imødekommer lige netop jeres behov. softwareudvikling indebærer mange forskellige programeringssprog som matcher hver enkelt softwareudvikler’s særlige kompetenceområder og know-how. Vores softwareudviklere er specialiseret inden for IT-kompetencer lige fra IT-projektledelse til softwareudvikling. 

Transparent søgning inden for softwareudvikling

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedet laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. I gennemsnit har vores softwareudviklere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette softwareudvikler

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible softwareudviklere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af softwareudviklere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du softwareudviklere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de softwareudviklere som de står og mangler. De fleste softwareudviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig softwareudvikler. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette softwareudvikler. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomhed og softwareudviklere.  Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible softwareudviklere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk softwareudvikler?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste softwareudviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige softwareudviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance softwareudviklere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Start din karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for softwareudvikling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  softwareudvikler profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?