Worksome er en dansk platform, der giver dig mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste tekstforfattere.

3 aktuelle eksempler på

Tekstforfattere i Worksome

Hans

København K, Danmark

Journalist med baggrund som kommunikationschef,...

journalistik
kommunikation
Formidling
Skrivning
webtekster
artikler

Erfaring: 15 - 24 år

Communication manager, Journalist and contractor for a range of PR and marketing companies as well as private and public companies. Working for...

Tom

Helsingør, Danmark

Journalist og kommunikationsrådgiver

ekstern kommunikation
Film og video
speakerstemme
Social Media
Konceptudvikling
Digital kommunikation

Erfaring: 15 - 24 år

Kommunikation er ikke længere kun annoncer, artikler og indslag. Det er en flersporet mediemotorvej, hvor det gælder om at vælge de rigtige...

Torben

Tisvildeleje, Danmark

Owner at Storyhunter - tekstforfatter og SEO'er

Tekstforfatning
seo
pr
PPC
content marketing
google analytics

Erfaring: 10 - 14 år

Konverter med knivskarpe tekster, der bliver fundet og scorer målgruppen - 11 års erfaring som tekstforfatter - 7 års erfaring med SEO - 9...

Find flere tekstforfattere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Tekstforfatter på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante tekstforfattere.

For alle tekstforfattere

Uanset om jeres behov er Tekstredigering, Content Marketing, Proof reading, SEO tekster, Social media content, Blog posts, Produktbeskrivelser, Pressemeddelelser - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres tekstforfattere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste freelance tekstforfattere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til tekstforfattere med talent for det skrevne ord. Vi tilbyder  tekstforfattere med sans for skarpe tekster og formuleringer som leveret budskabtet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af tekstformidling lige fra udarbejdelse af SEO-tekster til  udarbejdelse af pressemeddelelser.

Med hjælp fra en freelance tekstforfattere kan du spare både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af professionelle tekster. Hver enkelt tekstforfatter har særlige kompetenceområder og fælles for alle tekstforfattere er, at det er ambitiøse og proffesionelle.

Transparent søgning inden for tekstformidling

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores tekstforfattere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette tekstforfatter

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible tekstforfattere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af tekstforfattere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du tekstforfattere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de tekstforfattere som de står og mangler. De fleste tekstforfattere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig tekstforfatter. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette tekstforfatter. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheders vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre det bedste match mellem virksomheder og tekstforfattere. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible tekstforfattere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Har du selv et talent som tekstforfatter?

Lad din indre skribent springe ud og tjen penge på dit talent for det skrevne ord og bliv vores nye freelance tekstforfatter. Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste tekstforfattere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige tekstforfattere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance tekstforfattere.

Start din karriere gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for tekstformidling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  tekstforfatter profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?