Worksome er Danmarks største platform for professionelle tekstforfattere. Vi hjælper hundredevis af danske virksomheder med deres tekstopgaver. Få gratis adgang i dag og lad os hjælpe dig med at finde en dygtig tekstforfatter på 24 timer.

3 aktuelle eksempler på

Tekstforfattere i Worksome

Emilie

Skarp journalistisk kommunikatør, content creator og...

Digital kommunikation
journalistik
tekstforfatter
kulturformidling
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 5 - 9 år

Helen

Svensk oversætter med 20 års erfaring

Svensk oversættelse
Sproglig redigering
Korrekturlæsning
Proofreading
Oversættelse
Digital kommunikation

Erfaring: 15 - 24 år

Caroline

Empatisk kommunikationskonsulent med speciale i content...

PR
Marketing
Social Media
copywriting
employer branding
Rekruttering

Erfaring: 1 - 4 år

Find flere tekstforfattere

Få gratis adgang

Danmarks største udbyder af professionelle tekstforfattere

Find Danmarks dygtigste tekstforfattere

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til tekstforfattere med talent for det skrevne ord. Vi tilbyder tekstforfattere med sans for skarpe tekster og formuleringer som leverer budskabet hver gang. Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af tekstformidling lige fra udarbejdelse af SEO-tekster til  udarbejdelse af pressemeddelelser. Med hjælp fra en freelance tekstforfattere kan du spare både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af professionelle tekster. Hver enkelt tekstforfatter har særlige kompetenceområder og fælles for alle vores tekstforfattere er, at de er ambitiøse og proffesionelle.

Du vil gennemsnitligt modtage 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee.  I gennemsnit har vores designere 8 års erfaring og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Find den perfekte professionelle freelance tekstforfatter
Worksomes platform har danmarks største udvalg af freelance tekstforfattere

Den effektive vej til den rette tekstforfatter

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible tekstforfattere. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af tekstforfattere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Det er både hurtigt, nemt og gratis at oprette et job på vores platform. Vores algoritme matcher automatisk de bedst kvalificerede kandidater til jeres opgave blandt de flere tusind profiler som eksisterer på Worksome. Når dit job er offentligt på platformen kan diverse tekstforfattere kontakte jer og byde på opgaven og derefter kan du vælge den optimale kandidat. På den måde sikrer du dig at finde den rigtige tekstforfatter på rekord tid uden at gå på kompromi med kvaliteten.

Den nye måde at ansætte på

Worksome fjerner det dyre mellemled. Så i stedet for at skulle hyre en ekstern mellemmand kan du nemt og simpelt oprette et job på vores platform og lade kandidaterne komme til dig og på samme tidspunkt spare unødvendigt brugte penge. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer.

Takket være vores veludviklede platform kan virksomheder nu udnytte en billigere, hurtigere og mere moderne måde at finde præcis de tekstforfattere som de står og mangler. Udover det er vi en virksomhed der sørger for at alle formaliteterne, kontrakterne og fakturaer er på plads så arbejdsgiver og freelancer kan fokusere på at få den specifikke opgave løst. De fleste tekstforfattere på Worksome fakturerer på timebasis, men det er også muligt at lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor omfattende et projekt du skal bruge kompetencer til.

Find freelance tekstforfattere til markedets laveste fee
Find den perfekte professionelle freelance tekstforfatter

Er du selv en kompetencestærk tekstforfatter?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste tekstforfattere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige tekstforfattere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance tekstforfattere ved at indgå konkurrencedygtige samarbejder med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for tekstformidling. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  tekstforfatter profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted"

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven"

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Jakob Snedled

Nordic Studio Director, Artefact

Har brugt Worksome til

DrupalWebudvikling

Med Worksome behøver jeg kun at kigge ét sted. På Worksome er det let at overskue profilerne, der er en åbenhed om pris og links direkte videre til freelancernes LinkedIn-profiler.

Se casen

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Susanne Rønskov Hermann

Head of Learning and Development, ISS

Har brugt Worksome til

Digital marketingKreativ projektledelseOnline video

Jeg kan varmt anbefale Worksome til andre virksomheder. Det var super effektivt og Worksome gjorde det nemt for mig at finde den rette profil til opgaven.

Se casen

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?