For freelancere Freelancere Worksome

Ugens Profil på Worksome: Peter Arndrup Poulsen

I Ugens Profil fremhæver vi vores stjerneprofiler på Worksome inden for en række forskellige kerneområder. Denne uges profil er Peter Arndrup Poulsen, Impact Executive.

Mathias Linnemann
Peter Arndrup Poulsen

Peter Arndrup Poulsen

Impact Executive
Ledelse af store og mellemstore virksomheder

Tjek Peter Arndrup Poulsens profil ud på Worksome

Mit navn er Peter Arndrup Poulsen.

Jeg har tidligere haft en serie spændende CEO jobs i forskellige virksomheder oftest i forbindelse med turn-arounds. Nu tilbyder jeg mine kompetencer inden for virksomhedsrådgivning, ledelse og change management som selvstændig konsulent.

Mit speciale er at træde ind i udfordrede virksomheder – enten i bestyrelsen eller i direktørstolen – og sikre en fortsættelse af driften samtidig med at der lægges en strategisk plan og iværksættes en effektiv turn-around, således at virksomheden kan stå sikkert på egne ben eller blive gjort klar til et salg eller en fusion, der kan sikre ejernes udkomme og medarbejdernes fremtid.

Jeg kender processerne fra begge sider af bordet i bestyrelseslokalet og sikrer godt samarbejde og bred enighed i hele organisationen lige fra bestyrelsesformanden til tillidsmanden.

Jeg er stærk på finansiel ledelse, analyse og rapportering og har stor erfaring med samarbejde med banker, kapitalfonde, aktionær-grupper m.m.

Mine stærkeste værktøjer er empatisk og delegerende ledelse, hvor jeg sammen med en engageret ledelsesgruppe bringer fremdrift og udvikling. Jeg er en stærk kommunikator, der klart og motiverende kan formidle budskaberne til bestyrelsen, ledelses-gruppen, medarbejderne, aktionærer, børsanalytikere og journalister.

Jeg har en international profil og tilgang til arbejdet, og har engelsk som mit primære arbejdssprog i både skrift og tale.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?