For freelancere Freelancere Worksome

Ugens Profil på Worksome: Tommy Styrbæk

I Ugens Profil fremhæver vi vores stjerneprofiler på Worksome inden for en række forskellige kerneområder. Denne uges profil er Tommy Styrbæk, Webudvikler og Grafiker med speciale i Drupal

Mathias Linnemann

Tommy Styrbæk

Webudvikler og Grafiker med speciale i Drupal

Tjek Tommy Styrbæks profil ud på Worksome

Mit navn er Tommy Styrbæk.

Jeg er webudvikler og grafiker med speciale i Drupal.

Få dage efter jeg havde oprettet min profil på Worksome, blev jeg kontaktet af Horsens Kommune, da de søgte en CMS specialist med Drupal erfaring til deres nye intranet projekt.

Da jeg har arbejdet med Drupal i snart 10 år, så var det jo lige et oplagt job for mig.

Efter et lille møde med projektlederen på intranetprojektet, blev jeg ansat som freelance konsulent på projektet.

Min opgave er både at rådgive og lave diverse opsætninger og programmering af moduler i Drupal 8. Har også lave selve layout-templaten hvor der er taget udgangspunkt i den design-manual, der er lavet til kommunens offentlige hjemmeside.

De mere tunge opgaver som f.eks. serveropsætning, søgefunktion og bruger-import er fordelt ud på større bureauer med dette som speciale.

Intranettet har 6000 brugere og skal på sigt kunne “snakke sammen” med en stor del af de over 250 IT-systemer, som kommunen bruger i dag.

Sideløbende med intranetprojektet har jeg lavet en anden opgave for Horsens Kommune, nemlig en dedikeret hjemmeside til alle deres dagstilbud. Her har jeg selv stået for både serveropsætning samt opsætning og udvikling i Drupal 8. Siden kan ses på dagtilbud.horsens.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?