For freelancere Freelancere Worksome

Ugens Profil på Worksome: Stefan Danielsen

I Ugens Profil fremhæver vi vores stjerneprofiler på Worksome inden for en række forskellige kerneområder. Denne uges profil er Stefan Danielsen, Proces Specialist og Project Manager.

Mathias Linnemann
Stefan Danielsen

Stefan Danielsen

Proces Specialist og Project Manager

Tjek Stefan Danielsens profil ud på Worksome

Mit navn er Stefan Danielsen.

Jeg er uddannet datamatiker med speciale i IT-projektledelse, har tidligere arbejdet som IT-konsulent, men primært arbejdet som projektleder.

Min kernekompetence er projekt-koordinering og projektledelse, så en kombi af at planlægge og lede projekter men også koordinere projekter med andre aktiviteter i en organisation så du sikre at implementering lykkedes for hele organisationen

Jeg har arbejdet i sundhedsindustrien shipping og tele. Lige nu er jeg i shipping.

Gennem Worksome har jeg bl.a. været på projekter inden for GDPR implementering, software udvikling, og været projektleder af RPA system implementering.

Jeg løser det problem flere virksomheder har med at have en ressource der kan løse flere projektopgaver samtidigt uden at være forpligtiget mere end hvad næste opgave rækker til, på den måde får firmaet en meget agil ressource, det stadig kan bidrage flere steder i organisationen.

Jeg nyder at kunne styre min egen dag og hvilke projekter jeg involvere mig i, det gør at jeg altid er 110% motiveret til at udføre opgaven.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?