Worksome er Danmarks største platform for professionelle UX Designere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte UX Designere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

UX Designere i Worksome

Søren

København, Danmark

Digital Art Director

Art Direction
Brand identitet
Illustration
packaging
UI / UX designer
UI

Erfaring: 10 - 14 år

Jeg arbejder som Digital Art director og grafiker med følgende kompetencer. - Art Direction - Branding og Identitet - Motion graphic - Digital...

Astrid

Aarhus C, Danmark

Markedsanalyser, UX analyser, Google Analytics, statistik...

User Experience
Markedsanalyse
Statistik
User research
Data Analysis
kundeinterviews

Erfaring: 10 - 14 år

Markedsanalyser og UX analyser: Jeg er specialist i at skræddersy en webanalyse, markedsanalyse eller brugerundersøgelse til din virksomhed. Jeg...

Sebastian

Randers C, Danmark

Erfaren programmør med speciale i PHP/Laravel

laravel
programmering
php
API
Backend udvikler
javascript

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg brænder for at udvikle komplekse IT-løsninger, der sparer tid, penge og ressourcer for virksomheder. Jeg har haft en del opgaver hvor jeg...

Find flere UX Designere

Få gratis adgang

Find jeres næste

UX Designer på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante UX Designere.

For alle UX Designere

Uanset om jeres behov er User Experience design, Wireframes, Usability optimering, Visuelle mockups, Usability testing, User interface design - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres UX Designere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste freelance UX Designere

Worksome er en digital platform som giver lynhurtig adgang til UX Designere med talent for digitale brugeroplevelser. Alle platformens UX Designere tilbyder ekspertise indenfor interaktionsdesign som optimerer online brugeroplevelser for din virksomhed . Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af UX design lige fra udarbejdelse af brugervenlig design til evaluering samt forbedringer af dine kunders online brugeroplevelser. Husk på at der er brugeroplevelser i al interaktion mellem din virksomhed, dit brand og dine kunder og besøgende.

Med hjælp fra en freelance UX Designer kan du optimere digitale brugeroplevelse på vegne af din virksomhed samt skabe succesfulde digitale brugerløsninger.  Hver enkelt UX Designer har særlige kompetenceområder og fælles for alle UX Designere er, at de er ambitiøse og professionelle.

Transparent UX design søgning

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores UX Designere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette UX Designer

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende platform med højt kvalificerede og fleksible UX Designere. Med hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af UX Designere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af din virksomhed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du UX Designere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde præcis den UX Designer som de står og mangler. De fleste UX Designere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig UX Designer, som matcher den rette jobprofil. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette UX Designer. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre de bedste match mellem virksomheder og UX Designere. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible UX Designere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

Er du selv en kompetencestærk UX Designer ?

Hvis du som UX Designer mangler udfordring i hverdagen og søger en alsidige og fleksibel arbejdsplads så vil vi med glæde byde dig velkommen og have dig med ombord i Worksome. Du vil få muligheden for at tjene penge på dit talent inden for UX Designer og blive en ny stærk kandidat inden for freelance UX Designere.

 Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste UX Designere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige UX Designere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance UX Designere.

Start din UX design karriere på Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for UX design. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  UX Designer profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?