Brug for en dygtig UX Designer?

User Experience design Wireframes Usability optimering Visuelle mockups Usability testing User interface design

Vores udvalgte UX designere står klar til at byde på dit projekt nu

Nu over 2500 profiler på Worksome!
Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder i Danmark mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste UX Designere på freelance-vilkår

3 aktuelle eksempler på UX Designere i Worksome

Digital Art Director

Søren Hougesen, København, Danmark

Art Direction, Brand identitet, Illustration, Packaging, UI / UX designer, UI

Jeg arbejder som Digital Art director og grafiker med følgende kompetencer. - Art Direction -…

Dygtig og erfaren grafiker og digital designer

Ebbe Tingbjerg Pedersen, Jyllinge, Danmark

Grafisk designer, UI / UX designer, Webdesign, Digital design, Visuel identitet, Grafisk design

Jeg er en dygtig digital designer og grafiker med mange års erfaring bla. fra eget…

Senior Digital Art Director og UX-designer med stor overblik og øje for detaljer

Ana Maria Nielsen, Kgs. Lyngby, Danmark

Digital art direction, Grafisk design, Ide og koncept, Konceptudvikling, UX Design, User Experience

Min kernekompetence er evnen til at organisere og forenkle store og komplekse projekter, forstå slutbrugerens…Find flere UX Designere

Få gratis adgang

Find jeres næste UX Designer på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante UX Designere.


For alle UX Designere

Uanset om jeres behov er User Experience design, Wireframes, Usability optimering, Visuelle mockups, Usability testing, User interface design - kan Worksome hjælpe jer.


 

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

 

Få hurtigt svar

I finder selv jeres UX Designere og starter en dialog øjeblikkeligt.

 

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.


Find Danmarks dygtigste freelance UX Designere

Worksome er en digital platform som giver lynhurtig adgang til UX Designere med talent for digitale brugeroplevelser. Alle platformens UX Designere tilbyder ekspertise indenfor interaktionsdesign som optimerer online brugeroplevelser for din virksomhed . Derudover giver Worksome adgang til forskelligartede typer af UX design lige fra udarbejdelse af brugervenlig design til evaluering samt forbedringer af dine kunders online brugeroplevelser. Husk på at der er brugeroplevelser i al interaktion mellem din virksomhed, dit brand og dine kunder og besøgende. Med hjælp fra en freelance UX Designer kan du optimere digitale brugeroplevelse på vegne af din virksomhed samt skabe succesfulde digitale brugerløsninger.  Hver enkelt UX Designer har særlige kompetenceområder og fælles for alle UX Designere er, at de er ambitiøse og professionelle.

Transparent UX design søgning

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores UX Designere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Den effektive vej til den rette UX Designer

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende platform med højt kvalificerede og fleksible UX Designere. Med hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af UX Designere i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af din virksomhed, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du UX Designere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde præcis den {{jobtitle_specific_singular}} som de står og mangler. De fleste UX Designere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig UX Designer, som matcher den rette jobprofil. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette UX Designer. Traditionelle rekrutteringsløsninger varer op til 4 måneder, og dette forsinker kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved at sikre de bedste match mellem virksomheder og UX Designere. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible UX Designere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk UX Designer ?

Hvis du som UX Designer mangler udfordring i hverdagen og søger en alsidige og fleksibel arbejdsplads så vil vi med glæde byde dig velkommen og have dig med ombord i Worksome. Du vil få muligheden for at tjene penge på dit talent inden for {{jobtitle_specific_singular}} og blive en ny stærk kandidat inden for freelance UX Designere.

 Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste UX Designere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige UX Designere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance UX Designere.

Start din UX design karriere på Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for UX design. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig  UX Designer profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer. 
 • Alt-i-en løsning

   

  Et job via Worksome understøttes i hele forløbet.

  Vi sørger for jura, kontrakt og betaling, så du blot skal koncentrere dig om det, du er bedst til.


  Dialog

  Skab lynhurtig kontakt og dialog med specialister direkte i Worksome.

  Bud

  Modtag konkrete bud på jeres job og vælg den bedst kvalificerede specialist.

  Kontrakt

  Worksome udformer automatisk en kontrakt, så begge parter har klarhed over aftalen.

  Fleksibel afregning

  I vælger selv om der betales pr. time, måned eller et fast aftalt honorar
   

  Opkrævning

  Specialisten laver sine opkrævninger til virksomheden via Worksome.

  Nem fakturering

  Når jobbet er udført, modtager I en faktura fra Worksome.

  Betaling

  Virksomheden afregner opkrævningen via Worksome, og specialisten modtager betaling.

  Rating

  Begge parter giver hinanden feedback og ratings, som vises på profil og i søgninger.

Fuld transparens. I betaler kun de priser, I ser.

Det er gratis at oprette et job, søge blandt UX Designere, modtage bud og starte en dialog om en opgave. Worksome tager en mindre provision på 4% ved betaling af et fuldført job. Worksomes provision er markant mindre end konkurrerende løsninger. Derfor får både UX Designere og virksomheder bedre økonomi ved at bruge Worksome.

Provisionen er allerede indregnet i alle priser som fremgår i Worksome, så der er ingen skjulte omkostninger!

Nu over 2500 profiler på Worksome!

Få gratis adgang

Find UX Designere tæt på dig